Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Himos - Mökit ja loma-asunnot (349)

Nettimökin sivuilta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Himokselta. Voit varata sopivan majoituksen joko suoraan Himoksen hiihtokeskuksesta, Jämsän palveluiden läheisyydestä tai halutessasi vaikka kauniin järven rannalta....Lue lisää >> Etsitpä sitten lomamökkiä hiihtolomalle, kesän aktiviteetteihin tai Himoksen Juhannusta ajatellen, valikoimassamme riittää mökkejä kaikkiin eri tarpeisiin.

Himos on Jämsässä, Keski-Suomessa sijaitseva koko perheen ympärivuotinen matkailukeskus, joka on tunnettu suosituista tapahtumistaan ja kattavasta palvelutarjonnastaan. Talvisin Himoksen suurin vetonaula on eläväinen laskettelukeskus ja hyvät hiihtomaastot. Himoksen hiihtokeskuksen peräti 21 rinteen valikoimassa riittää haastetta lasketteluun sekä lumilautailuun ja se onkin valittu vuoden hiihtokeskukseksi usein, viimeksi vuonna 2022. 20 km pituinen latuverkosto ja 5,9 km pituinen valaistu latu palvelevat kaikkia hiihdon ystäviä.

Himoksen matkailukausi ei rajoitu pelkästään talveen, sillä keskuksessa riittää tekemistä myös kesällä ja syksyllä. Himoksella on mahdollisuus kisailla 18-reikäisellä golfkentällä tai 18-väyläisellä frisbeegolf-radalla. Himoksen loman aikana voit myös retkeillä merkityillä luontopoluilla, nauttia luonnosta maastopyöräilyn lomassa, kalastaa puhtaissa vesissä tai osallistua melontaretkelle. Vauhdinnälkäisille Himoksen kesässä on tarjolla enduro-kisat sekä jännittäviä käänteitä tulvillaan oleva Neste Oil Ralli. Myös musiikin ja taiteen ystävät viihtyvät Himoksella.

Mökkien lisäksi Himoksen alueelta löytyy myös caravan-alue, hotelli, rinnekahviloita ja useita ravintoloita. Välinevuokraamosta saat kaikki tarpeelliset välineet lasketteluun, lumilautailuun ja hiihtoon. Omia laskutaitoja voi kätevästi kehittää Himoksen hiihtokoulussa.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg