Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Sotkamo, Kainuu (94)

Suunnitteletko lomaa Sotkamossa? Nettimökin sivuilta löydät viihtyisimmän majoituksen ja parhaat vuokramökit Sotkamon upeimmilta paikoilta. Etsitpä sitten hyvin varusteltua lomamökkiä, luonnon keskellä sijaitsevaa erämökkiä tai...Lue lisää >> Vuokatinrinteiden läheisyydessä sijaitsevaa loma-asuntoa, sivuiltamme löydät varmasti sinua miellyttävän kohteen.

Sotkamon kunta sijaitsee Kainuussa, 40 kilometrin päässä Kajaanista ja 200 kilometrin päässä Kuopiosta. Sotkamossa lomaillessa riittää tekemistä moneen lähtöön, sillä täällä voit tutustua Vuokatin laajaan matkailutarjontaan, tanssia kuuluisassa Naapurinvaaran Huvikeskuksessa, käydä todistamassa menestyksekkään pesäpallojoukkue Sotkamon Jymyn peliä tai tyytyä rauhalliseen lomailuun upean luonnon keskellä.

Sotkamon matkailuelämän keskuksena toimivasta Vuokatista löydät kaikki tarvittavat palvelut elämyksellistä lomaa ajatellen: hiihtokeskuksen, kylpylän, golfkentän, ravintoloita, mökkejä, mutta myös moottorikelkkasafarit ja koiravaljakkoajelut ovat suosittua ajanvietettä. Lapsille ja lastenmielisille Sotkamosta löytyy myös Angry Birds Activity Park -sisäaktiviteettipuisto ja paljon muuta. Hiidenportin kansallispuisto, joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Sotkamon keskustasta, on myös suosittu retkikohde.

Sotkamon ainutlaatuisessa maisemassa sijaitsevat myös viihtyisät lomamökkimme, joista monien yhteyteen kuuluu myös oma ranta, laituri sekä vene. Osa lomamökeistämme on varusteltu myös ylellisellä poreammeella tai kylpytynnyrillä. Valikoimastamme löytyy myös mökkejä, joihin lemmikit ovat tervetulleita.

Varaa sinulle sopivin majoitus Sotkamosta ja vietä unohtumaton mökkiloma kainuulaisen luonnon keskellä!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg