Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Hämeenlinna, Kanta-Häme (31)

Hämeenlinna on monien mahdollisuuksien kaupunki. Hämeen linna tarjoaa upeaa kulttuuriperintöä ja siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Teatterit sekä museot ruokkivat kulttuurinnälkäisiä ja seudulla järjestetään monenlaisia muitakin...Lue lisää >> tapahtumia. Päivän liikuntana voi toimia esimerkiksi golf tai ratsastaminen.

Vanajaveden etelärannalla sijaitseva Hämeenlinna tarjoaa matkailijoille monia historiallisia nähtävyyksiä, virkistäviä vesiaktiviteetteja, kulttuuria, vaelluskierroksia sekä muita tapahtumia jokaisen makuun – vuoden jokaisena päivänä. Hämeenlinnassa yhdistyvät upea luonto, merkittävät nähtävyydet ja upeat harrastusmahdollisuudet. Hämeenlinnan kauniissa luonnossa sijaitsevat myös upeat lomamökkimme, joiden joukosta voit valita juuri sen sinulle, perheellesi tai ryhmällesi sopivimman mökin täydelliseen, rentoon ja luonnonläheiseen lomailuun.

Hämeenlinnassa sijaitseva Aulanko on yksi kaupungin vetovoimaisimmista nähtävyyksistä. Aulangon maisemat ovat jo itsessään henkeäsalpaavan upeat, mutta lisäksi Aulangon palveluihin kuuluvat esimerkiksi tasokkaat kylpyläpalvelut sekä golfkentät. Hämeenlinna tarjoaa monia mielenkiintoisia tapahtumia läpi kesän, niin taiteen kuin musiikin puolella. Myös erilaiset sisävesiristeilyt ovat suosittu tapa tutustua ympärillä olevaan luontoon.

Lukuisten aktiviteettien välissä on mukava istahtaa hetkeksi ja nauttia paikallisesta tunnelmasta, hyvästä ruoasta ja juomasta. Hämäläisten lähiruokien äärelle pääsee parhaiten kiinni paikallisissa ruokaravintoloissa, ja hyvin suosittuja lounaspaikkoja ovat myös erilaiset maaseutukohteet. Mökkeily on monen mielestä se loman kohokohta ja löydätkin viihtyisästä ja tasokkaasta lomamökkivalikoimastamme monia viehättäviä mökkejä ja rantatupia. Tarjolla on lisäksi tilavia huviloita ja rauhallisia pikkupirttejä upeissa maisemissa – täydelliseen lomanviettoon!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg