Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Lestijärvi, Keski-Pohjanmaa (2)

Lestijärven maisemaa hallitsevat samanniminen järvi sekä karunkauniit erämaa- ja suomaastot. Keski-Pohjanmaalla sijaitseva luonnonkaunis Lestijärvi tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kalastamiseen ja...Lue lisää >> veneilyyn, ja erämaisema kutsuu patikoimaan, marjastamaan ja sienestämään. Lestijärvellä majoitut mukavasti hyvin varusteltuihin lomamökkeihimme keskelle aitoa erämaatunnelmaa. Kattavasta mökkitarjonnastamme löydät useita ihanteellisia majoitusvaihtoehtoja: aina kodikkaista, talviasuttavista vapaa-ajan asunnoista kaikilla mukavuuksilla viihtyisiin kelomökkeihin järvenrannassa.

Luonto on Lestijärven tärkein matkailuvaltti ja alueelta löytyykin runsaasti ohjattuja luonto- ja eräretkiä. Rikas villieläinkanta yhdistettynä karuun erämaamaisemaan, sekä kirkasvetinen Lestijärvi, tarjoavat täydellisen mielenrauhan. Jos hyvin käy, saattaa metsäpolulla astella vastaan peura, puiden katveessa voi kuulla pöllön huhuilun ja järven yllä voi nähdä kalasääsken etsimässä itselleen lounasta. Lestijärvi tunnetaan myös muikkupitäjänä ja yksi alueen suosituimmista harrastuksista on kalastus. Mikä voisikaan olla rauhoittavampaa kuin auringon laskiessa istua soutuveneessä mato-ongella hiljaisessa, lämpimässä kesäillassa? Lestijärvellä voi kalastaa kaikissa muodoissa – nuotanvedosta uisteluun. Järvestä nousee haukea ja ahventa sekä pitäjälle tärkeää muikkua.

Talvipeiton saaneessa Lestijärvessä voi harrastaa pilkkimistä sekä moottorikelkkailua. Kesää kohti mentäessä on puolestaan melonta alueella hyvin suosittua. Lestijärveltä löytyy myös useita uimarantoja pukukoppeineen. Aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen onkin sitten mukava rentoutua rantasaunan lämmössä, pulahtaa kuutamouinnille tai rentoutua takkatulen ääressä. Kaikki lomamökkimme ovat erinomaisesti varustettuja ja kodikkaita. Lestijärven majoitusvaihtoehtomme löydät kätevästi yhdestä ja samasta paikasta, helposti netistä. Varaa omasi jo tänään ja vietä elämäsi paras loma viihtyisissä mökeissämme, Lestijärven huikeissa maisemissa!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg