Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Jämsä, Keski-Suomi (370)

Jyväskylän kupeessa sijaitseva Jämsä tunnetaan Himoksen matkailukeskuksesta, vesistöstään ja upeasta luonnostaan. Himos on yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista ja tarjoaa kattavan valikoiman...Lue lisää >> harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Jämsän rantamaisemista löydät myös kattavan valikoiman viihtyisiä lomamökkejämme jokaiseen makuun. Voit valita mieleisesi monista pienemmistä mökeistä tai tilavista huviloista.

Jämsän seutu on kuuluisa vanhoista käsityöperinteistään ja kotiin viemisiksi voi ostaa vaikkapa aidot huopikkaat. Jämsä tarjoaa monipuolisia kulttuurielämyksiä aina taidenäyttelyistä konsertteihin, sekä runsaasti erilaisia aktiviteetteja niin talveen kuin kesään. Luonnonhelmassa viihtyvälle Jämsä tarjoaa täydelliset puitteet vaellukseen. Alueen suosittuja vaelluskohteita ovat esimerkiksi Isojärven kansallispuisto ja Rotkojärvi.

Kesällä voit risteillä aurinkoisella Päijänteellä, tehdä melontaretken, ajella mönkijällä, golfata, pyöräillä, uida ja kalastaa. Talviaika Jämsässä on pyhitetty talvilajeille – lasketteluun, moottorikelkkailuun ja hiihtoon. Jos rohkeus riittää, voit kokeilla jääuintia tai hypätä vauhdikkaan koiravaljakon kyytiin. Talven ja kesän lomailuun löydät viihtyisän valikoiman lomamökkejämme aina idyllisistä rantamökeistä hulppeisiin loma-asuntoihin isommille ryhmille. Varaa mökki lomallesi jo tänään! Katso kaikki mökit alueelta Keski-Suomi:

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg