Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Kivijärvi, Keski-Suomi (4)

Viehättävä vain noin 1 200 asukkaan Kivijärvi sijaitsee Keski-Suomessa Suomenselän alueella. Kesäkautena Kivijärven asukasluku kolminkertaistuu kesäasukkaiden ja matkailijoiden myötä. Kivijärvi...Lue lisää >> tarjoaa matkailijoille huikean elämyksen kauniissa järvimaisemassa, mukavien kivijärveläisten toivottaessa sinut sydämellisesti tervetulleeksi pitäjäänsä nauttimaan lomasta.

Kivijärven maisemakuvaa hallitsevat vesistöt ja kunta onkin merkittävä matkailukohde erityisesti patikointia ja kalastusta harrastaville. Tässä kalastusparatiisissa punnitaan harrastajien kalannarraustaidot, erämiestaidot ja mahdollisesti vielä kalansavustustaidotkin. Mukavia kalavaleita voi myöhemmin auringonlaskun aikaan tarinoida lomamökkimme viihtyisällä terassilla.

Kivijärven pitäjässä voi tutustua paikalliseen koulumuseoon, tehdä retken Kaustisen kansanmusiikkipäiville, osallistua Kivijärvi-pyöräily-tapahtumaan tai erikoiseen Sankohiipimisen SM-kilpailuun, jossa tarkoituksena on saada vedellä täytetyt sangot mahdollisimman nopeasti maaliin mahdollisimman vähäisellä läikyttämisellä. Luonnonkauniin Kivijärven majoitustarjonnastamme löydät täydellisesti sopivan mökin esimerkiksi lapsiystävällisellä rannalla, omalla veneellä ja laiturilla, grillikodalla ja rantasaunalla. Selaa runsasta lomamökkitarjontaamme ja ihastu!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg