Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Saarijärvi, Keski-Suomi (9)

Luonnonkaunis Saarijärvi on ihanteellinen vierailukohde patikointiin ja retkeilyyn. Alueen harjumaisema sekä runsaat marja- ja sienestysapajat tarjoavat luonnon keskellä ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiseen päivään luonnossa viihtyvälle....Lue lisää >> Saarijärvi sijaitsee Keski-Suomessa, kolmen järven välisellä saarekkeella, ja järvien ympäröimänä tarjoaakin erinomaiset mahdollisuudet niin kalastukseen kuin monipuolisiin vesiaktiviteetteihinkin. Saarijärven kauniista järvimaisemasta löydät myös monia hurmaavia vaihtoehtoja monipuolisesta mökkitarjonnastamme – aina idyllisistä rantamökeistä moderneihin loma-asuntoihin.

Saarijärvi on vireä kunta, joka ilahduttaa matkailijaa monipuolisella kulttuuri- ja matkailutarjonnallaan ympäri vuoden. Rauhallisessa maalaismaisemassa, kauniiden järvien rannoilla on helppo viihtyä. Alueella on runsaasti nähtävää ja koettavaa kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille vierailijoille. Muutamia tutustumisen arvoisia kohteita ovat Saarijärven kirkko, Saarijärven museo ja useat taiteilijakodit sekä muistomerkit. Menneen kylän hengen voi aistia Saarijärven Kivikauden kylässä. Erinomaisia päiväretkikohteita ovat muun muassa Summasaari, jossa sydämet sulattava saarijärveläinen maisema näyttää parhaimmat puolensa. Toisenlaisen luontokokemuksen puolestaan tarjoaa Pyhä-Häkin kansallispuisto aarnimetsineen.

Vaelluksen, kalastuksen ja metsissä samoilun vastapainoksi voi ihmetellä Saarijärven monipuolisia tapahtumia, löytää matkamuistoja paikkakunnalle perinteisistä käsitöistä ja istahtaa hetkeksi viehättävään kahvilaan tai ravintolaan nauttimaan perinneherkuista. Täydelliseen, rentouttavaan lomaan kuuluu viihtyisä asuminen, ja olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota monipuolisen valikoiman mukavaa ja tasokasta majoittumista Saarijärven huikean kauniissa maisemassa. Eikö idyllinen, lemmikkiystävällinen rantatupa saunalla ja veneenkäyttömahdollisuudella kuulostakin hyvältä? Tai ehkä kaipaat ympärillesi tilaa ja palveluita? Valitse silloin jokin monista moderneista loma-asunnoistamme kaikilla mukavuuksilla.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg