Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Kotka, Kymenlaakso (11)

Tämä idyllinen Kymenlaaksossa sijaitseva merenrantakaupunki toivottaa tervetulleeksi kaikki saariston, meren, runsaiden kalavesien, golfin, kulttuurin, historian ja shoppailun ystävät – harrastamaan ja...Lue lisää >> lomailemaan huikean kauniissa saaristomaisemassa, kattavien palveluiden ja aktiviteettien parissa. Kotkassa on helppo viihtyä, ja viihtyisyyttä lomaasi tuovat myös tasokkaat merenrantamökkimme. Miltä kuulostaisi tyylikäs joenrantahuvila omalla soutuveneellä ja kylpytynnyrillä? Kotkan lomamökkimme ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja ja tarjoavat mukavaa majoittumista niin rauhallista kalastuslomaa viettävälle kuin sporttista aktiivilomaakin kaipaavalle.

Kotkassa tapahtuu ympäri vuoden. Kaupungissa on erinomaiset mahdollisuudet keilaukseen ja golfin peluuseen sekä retkeilyyn, kulttuuritarjonnasta puhumattakaan. Yksi erityisen tunnettu kesätapahtuma on Kotkan meripäivät, joka on ilahduttanut meren äärellä viihtyviä jo vuodesta 1962 ja on tänä päivänä Suomen kolmanneksi suurin tapahtuma. Kotkassa on lukuisia museoita ja gallerioita, jotka täyttävät matkailijan päivän mielenkiintoisilla tarinoillaan ja taideteoksillaan. Kotkassa hemmotellaan myös teatterin- ja musiikinystäviä: muun muassa klassisesta musiikista pitävälle on luvassa useita tunnetun Kymi Sinfonietta-orkesterin konsertteja niin vierailijoiden kuin paikkakuntalaistenkin iloksi. Suosittuja kaupungin nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Merikeskus Vellamo ja Maretarium, joista jälkimmäinen on ainutlaatuinen akvaariotalo, jossa voi luonnonmukaisessa ympäristössä tutustua muun muassa moniin Suomen kalalajeihin.

Talvihenkisille matkailijoille Kotkasta löytyy runsaasti mukavaa talvista tekemistä – hiihtoa lumenhohtoisissa metsissä, matkaluistelua tai vaikkapa pilkkimistä. Kesävieraille kaupunki tarjoaa luonnollisesti monia aktiviteetteja merellisessä maisemassa. Kesävieras voi heittäytyä huimaan koskenlaskuun, meloa rauhallisin vedoin kajakilla pitkin joen rantaa tai hypätä saaristolaivan kyytiin ja nauttia kauniista kesäpäivästä auringonkultaamalla merellä. Kotka on tunnettu monista saaristaan, ja risteilyn lomassa kannattaa poiketa esimerkiksi suosittuun Karhusaareen. Kaupungista löytyy luonnollisesti myös monipuoliset shoppailumahdollisuudet sekä tietenkin mukavia kahvitteluhetkiä hurmaavissa rantakahviloissa, kulinaristisista elämyksistä puhumattakaan. Kotka on ihanteellinen niin viikonloppulomaan kuin kesä- ja talvilomakohteeksi. Erityisen mukavaksi loman tekee viihtyisä majoitus. Oletko jo katsonut upean lomamökkitarjontamme Kotkan ainutlaatuisessa merenrantamaisemassa?

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg