Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Kouvola, Kymenlaakso (36)

Kymenlaaksossa sijaitseva Kouvola kutsuu nauttimaan modernista kaupunkitunnelmasta, riemukkaista hetkistä Tykkimäessä ja rauhallisesta tunnelmasta järvimaisemassa. Kouvolassa luonto on aivan nurkan takana...Lue lisää >> ja tarjoaa erinomaiset puitteet niin kalastukseen, retkeilyyn kuin mökkeilyynkin. Olethan jo tutustunut kattavaan lomamökkivalikoimaamme netissä? Meillä on useita viihtyisiä ja tasokkaita lomamökkejä myös Kouvolan alueella.

Haluatko yhdistää lomallasi sekä aktiviteetit ja kulttuurin? Kouvolassa se onnistuu mainiosti. Talvilajiharrastajille alueelta löytyy muun muassa Mielakan hiihtokeskus, joka tarjoaa talviliikuntaan useita hyvin hoidettuja hiihtolatuja ja mahdollisuuden lasketteluun. Mielakan hiihtokeskuksesta löytyy kuusi rinnettä lasketteluun, erinomaiset valaistut ladut hiihtoon, sekä pulkkamäkiä ja välinevuokrausta. Kesällä hiihtokeskuksen alueella voi harrastaa maastopyöräilyä. Kouvolan kauniit järvet puolestaan houkuttelevat veneilemään, kalastamaan, melomaan, risteilemään ja viettämään aikaa uiden ja auringossa lekotellen.

Kouvolassa on useita hätkähdyttävän kauniita luonnonreittejä, joista suosituimpia ovat Repoveden kansallispuiston huikeissa maisemissa kiemurtelevat eritasoiset patikkareitit, joista jokainen voi valita omalle kunnolleen sopivan vaihtoehdon. Kaupungin kulttuuritarjonta on hyvin monipuolinen ja tarjoaa matkailijan tutkittavaksi monia tyylikkäitä taidegallerioita, sekä historian havinaa henkiviä museoita ja rakennuksia. Myös kaupungin kahvila- ja ravintolakulttuuri sekä ostosmahdollisuudet saavat pienen matkailijan pään lähes pyörälle. Kouvolan alueelta löytyy muun muassa monia suuria kauppakeskuksia, sekä ihastuttavia pikkupuoteja, joiden tarjonnasta jokainen löytää jotain mukavaa kotiin vietäväksi. Varaa lomaasi viihtyisä ja hyvin varusteltu lomamökki kattavasta majoitustarjonnastamme. Sivuiltamme löydät useita tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun lomaasi.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg