Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Posio, Lappi (25)

Lapin eteläosassa sijaitseva Posio tunnetaan muun muassa monista nähtävyyksistään sekä huikean kauniista luonnostaan. Posiolla voit tutustua esimerkiksi Pentik-Mäen museoon sekä Lohirannan kotiseutumuseoon. Posion lomamökkitarjonnastamme...Lue lisää >> löydät niin idyllisiä erämaamökkejä kuin tyylikkäitä hirsihuviloita kaikilla mukavuuksilla.

Kansallispuistot ovat aina kokemisen arvoisia – Posiolla voit vaeltaa Syötteen tai Riisitunturin kansallispuiston henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa. Posion maisemakuvassa järvet ovat hallitsevassa asemassa ja alueelta löytyy yhteensä yli kolme tuhatta järveä. Myös Lapille tyypilliset vaarat ja metsät värittävät Posion maisemaa.

Posio tarjoaa vierailijoilleen monia mieleenpainuvia elämyksiä, jotka antavat uutta virtaa arkeen. Posion talvisiin aktiviteetteihin kuuluu monia suosikkilajeja, kuten laskettelua, murtomaahiihtoa, luistelua, moottorikelkkailua sekä Huskysafareita. Muita kokeilemisen arvoisia aktiviteetteja ovat lumikenkäily, jääkiipeily ja porosafarit. Kesällä Posiolla voi veneillä, kalastaa ja metsästää. Lisäksi voi tehdä vaellusretkiä, marjastaa ja sienestää, sekä harrastaa lintubongausta.

Lappi on omalla tavallaan hyvin eksoottinen ja taianomainen, ja Posion ohjelmapalveluihin kuuluvat myös erityiset tarinalliset aktiviteetit, kuten Taikamaan tarinapolut, joissa tutustutaan alueeseen erilaisia tarinallisia reittejä pitkin liikkumalla – ammentaen samalla tietoa alueen luonnosta ja historiasta. Jos lomasuunnitelmasi vievät sinut Etelä-Lapin Posion satumaisen kauniiseen luontoon, selaa alueen runsasta ja tasokasta lomamökkitarjontaamme, josta löydät täydelliseen lomaasi täydellisen mökin.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg