Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Ranua, Lappi (22)

Villiä erämaamaisemaa, kirkkaan sinisiä järviä ja karhuja. Ranua tarjoaa kaikkea tätä ja vielä enemmän. Lapin eteläosassa, Simojoen varrella sijaitsevan Ranuan yksi tunnetuimpia matkailuvaltteja on Ranuan...Lue lisää >> eläinpuisto, nykyiseltä nimeltään RanuaZoo. Siellä voit kotimaisten villieläinten, kuten karhujen, ahmojen, susien ja ilvesten, lisäksi tutustua Suomen ainoaan jääkarhuun: Venukseen. Eläinpuistossa voit lisäksi ihastella yhteensä noin 50 villieläinlajia. Ranuassa majoitut mukavasti lomamökkeihimme, jotka sijaitsevat upeissa järvi- ja vaaramaisemissa keskellä kauneinta erämaata.

Ranuan eläinpuisto on erinomainen matkailukohde koko perheelle. Mielenkiintoisten eläinten lisäksi Ranuan eläinpuistosta löytyy muun muassa makeis- ja matkamuistomyymälä sekä ravintoloita ja kahviloita. Alueelta löytyy monipuolisia kesä- ja talviaktiviteetteja koko perheelle – aina ratsastuksesta autorataan ja satupuistosta teemasafareihin.

Simojoki ja Simojärvi tarjoavat upeat puitteet lohikalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiaktiviteetteihin. Joen varrella on myös monia mielenkiintoisia reittejä patikointiin ja retkeilyyn, ja matkan varrella olevissa laavuissa on mukava hengähtää hetki ja keittää vaikka nuotiokahvit. Talviaikaan reitin taittaa mukavasti suksilla. Ranuan kunnan alueella on myös useita merkittyjä moottorikelkkareittejä ja voit helposti tehdä päiväretken naapurikuntiin ja kaupunkeihin.

Luontoelämysten, erilaisten aktiviteettien ja hyvän ruoan lisäksi Ranualla voi ruokkia kulttuurinnälkäänsä tutustumalla monipuoliseen museotarjontaan, ihailla vanhaa kirkkoarkkitehtuuria sekä herkutella paikallisilla Hillamarkkinoilla. Tutustu paikkakunnan mökkitarjontaamme, josta löydät monia tasokkaasti varustettuja mökkejä ja huviloita niin isommalle ryhmälle kuin lapsiperheillekin. Useissa mökeissämme on käytettävissä oma ranta ja vene, ja lemmikitkin ovat tervetulleita. Poreamme, kylpytynnyri vai rantasauna? Valitse oma suosikkisi helposti ja mukavasti netistä ja luo lomallesi täydelliset puitteet!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg