Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Rovaniemi, Lappi (16)

Nettimökki auttaa sinua löytämään viihtyisimmän majoituksen ja parhaat mökit Rovaniemeltä. Etsitpä sitten Rovaniemen keskustan lähellä sijaitsevaa majoitusta tai kauempana luonnon keskellä sijaitsevaa mökkiä, lukuisten vaihtoehtojen...Lue lisää >> joukosta löydät varmasti sinua miellyttävän majoituskohteen. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin vuokramökki Rovaniemeltä!

Aivan Napapiirin tuntumassa sijaitseva Rovaniemi on paitsi kiinnostava matkailukohde, myös eläväinen Lapin maakunnan pääkaupunki, joka tarjoaa vierailijalleen upeita luontokohteita, mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä ja runsaasti tapahtumia vuoden ympäri. Yli 60 000 asukkaan yliopistokaupunki yllättää positiivisesti monipuolisella tarjonnallaan.

Pohjoisesta sijainnista huolimatta Rovaniemeltä löytyy lukuisia kiinnostavia kulttuurikohteita, joissa vierailuun kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Tiedekeskus Arktikumissa voi nähdä arktisen tutkimuksen sovellutuksia toiminnallisissa näyttelyissä. Samasta rakennuksesta löytyy myös Lapin maakuntamuseo ja Arktinen keskus. Aivan Arktikumin vieressä sijaitseva Tiedekeskus Pilke vie kävijänsä puolestaan pohjoisten metsien syövereihin.

Vierailu Rovaniemellä ei ole mitään ilman joulupukin tapaamista! Ainoastaan 8 km päässä kaupungin keskusta sijaitseva Joulupukin Pajakylä tarjoaa kävijälleen monenlaista nähtävää: Joulupukin Kammarin ja pääpostin, lahjatavarakauppoja ja verstaspuoteja. Pajakylän lähellä sijaitsevassa SantaParkissa puolestaan pääsee vierailemaan Joulupukin toimistossa, koristelemaan pipareita Joulumuorin kanssa ja osallistumaan tonttukouluun.

Unohtaa ei sovi myöskään Ounasvaaran hiihtokeskusta, jossa voi lasketella, lumilautailla ja hiihtää lähellä Rovaniemen keskustaa. Ounasvaaralla kannattaa vierailla ympäri vuoden, sillä talvikauden ulkopuolella alueella voi laskea kesäkelkkaradalla, kokeilla alamäkipyöräilyä tai vain nauttia maisemista näköalahissin kyydissä.

Rovaniemen suurimpia matkailuvaltteja Joulupukin lisäksi ovat muun musassa revontulet, keskiyön aurinko sekä puhdas lumi ja jää. Rovaniemen lumihotellit ja lumiravintolat ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Talven aktiviteetteihin kuuluvat myös moottorikelkkailu, huskysafarit ja talviset patikointiretket.

Majoitus Rovaniemellä onnistuu parhaiten vuokramökissä, sillä oma mökki mahdollistaa monipuolisen loman lähellä Rovaniemen luontonähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Nettimökin valikoima pitää sisällään eritasoisia mökkejä aina luksusluokan huviloista ja huoneistoista luonnon keskellä sijaitseviin lomamökkeihin ja erämökkeihin. Varaa omasi jo tänään!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg