Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Ikaalinen, Pirkanmaa (55)

Ikaalinen sijaitsee luonnonkauniissa Pirkanmaan maakunnassa ja tunnetaan muun muassa Ikaalisten kylpylästä sekä Ti-Ti Nallen talosta. Ikaalisten luonto vesistöineen on hurmaava ja luo täydelliset puitteet...Lue lisää >> kesämatkailijan lomapäivään. Näissä upeissa maisemissa sijaitsevat myös viihtyisät ja laadukkaat lomamökkimme, jotka tarjoavat yöpymiseen ja oleskeluun monia tasokkaita majoitusvaihtoehtoja.

Ikaalisten kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjonnassa riittää nähtävää. Ikaalinen tunnetaan erityisesti kansainvälisestikin kuuluisasta Sata-Häme Soi -tapahtumasta. Harmonikkamusiikin ympärille rakentunut Sata-Häme Soi -festivaali on alan suurin tapahtuma Suomessa. Sen yhteydessä järjestetään vuosittain Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailut sekä nuorille varietee- ja viihdemusiikin taitajille suunnattu kansainvälinen Primus Ikaalinen -kilpailu. Voit myös vierailla esimerkiksi Kotiseutumuseossa, Fredrika Sofian kirkossa, Wanhassa kauppalassa, Ti-Ti Nallen talossa sekä viettää hemmottelupäivän ylellisessä Ikaalisten kylpylässä. Osallistua voi vaikka saunafestivaaleille ja kisata vihdansidonnan mestaruudesta. Luomahaaran luonto- ja melontaretket sekä Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot ovat täydellisiä kohteita luonnossa viihtyville.

Ikaalisten kesä tarjoaa monia harrastusmahdollisuuksia aina golfista ratsastukseen ja kalastuksesta mönkijäsafareihin. Erilaiset vesiaktiviteetit kuuluvat myös luonnollisesti Ikaalisten kesään. Talven harrastuksista Ikaalisissa voi esimerkiksi moottorikelkkailla, hiihtää ja luistella. Ikaalisissa on koko perheen helppo viihtyä!

Pirkanmaan kesäkaupunkien ykköskastiin kuuluva Ikaalinen on kuin tehty mökkilomaa varten. Eri tasoiset ja kokoiset vuokramökit, loma-asunnot ja muunlainen majoitus Ikaalisista löytyy helposti Nettimökin avulla. Houkuttelisiko uniikki ja tilava hirsihuvila, hyvin varusteltu mökki Kyrösjärven rannalla, luksusmainen loma-asunto Ikaalisten Kylpylän ja kaupungin palvelujen läheisyydessä tai lumoava vuokramökki luonnon helmassa Seitsemisen kansallispuiston laidalla?

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg