Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Tampere, Pirkanmaa (10)

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja tunnetaan muun muassa suurista järvistään, Näsijärvestä ja Pyhäjärvestä, sekä keskustan läpi virtaavasta Tammerkoskesta. Tammerkosken koskimaisema on yksi Suomen kansallismaisemista....Lue lisää >>

Tampere tunnetaan myös monipuolisesta kulttuuristaan, museoistaan sekä Särkänniemen huvipuistosta, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Tampereen lomallasi yövyt mukavasti lomamökeissämme. Suuri osa Tampereen alueen lomamökeistämme sijaitsee järven rannalla ja ne ovat lemmikkiystävällisiä.

Useat tapahtumat maustavat Tampereen kesää. Tällaisia ovat muun muassa festivaalit, kuten Tammerfest ja Tammerkosken Sillalla -musiikkitapahtuma, sekä Tampereen Kukkaisviikot -kaupunkitapahtuma. Kaupungin kuvaan kuuluvat suurena osana myös museot, joista yksi tunnetuimpia on Museokeskus Vapriikki. Kaupungissa on myös monia vanhoja, kauniita kirkkoja ja rakennuksia. Yksi ehdottomasti kokemisen arvoinen on idyllisistä puutalostaan tunnettu Pispalan kaupunginosa, sekä Näsinneula, joka on yksi kaupungin maamerkeistä. Tampereella saa helposti kulutettua päivän, jos toisenkin nähtävyyksien, shoppailun ja hyvän ruoan seurassa. Vain kivenheiton päässä kaupungin sykkeestä sijaitsevat viihtyisät lomamökkimme. Idyllisissä, kauniisti sisustetuissa ja hyvin varustelluissa rantamökeissämme on pitkän ja antoisan kaupunkikierroksen jälkeen mukava rentoutua, saunoa, uida ja nauttia lomasta!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg