Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Virrat, Pirkanmaa (45)

Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Virrat on vireä, noin seitsemän tuhannen asukkaan kaupunki Pirkanmaalla. Virrat tarjoaa matkailijoille upeiden luonnonmaisemien lisäksi runsaasti erilaisia...Lue lisää >> matkailuelämyksiä – kulttuurista patikointiin ja kalastamisesta golfiin. Satojen järvien ympäröimä, idyllinen Virrat on ihanteellinen paikka myös mökillä viihtyvälle – mikäpä tekisikään lomasta täydellisemmän kuin viihtyisä lomamökki järvenrannalla riippumattoineen, rantasaunoineen ja kesäkeittiöineen? Täydellisen lomamökin täydelliseen lomaasi löydät kattavasta mökkitarjonnastamme. Tutustu, ihastu ja varaa omasi jo tänään!

Virrat on ennen kaikkea hurmaava kesäkaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa jokaiseen makuun. Kaupungilla on eläväinen kulttuuritarjonta sekä mielenkiintoinen historia. Ystävälliset ja iloiset ihmiset, idylliset kahvilat, monipuoliset ostosmahdollisuudet, erilaiset tapahtumat ja upeat luonnonnähtävyydet houkuttelevat viihtymään Virroilla pidempäänkin. Kaupungin nähtävyyksistä erityisesti Torisevan rotkojärvet, Virtain Perinnekylä ja Killinkosken Wanha Tehdas ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Alueella on myös monia kauniita kirkkoja, mielenkiintoisia museoita ja tyylikkäitä gallerioita, jotka tuovat mukavaa sisältöä kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille vierailijoille. Kesällä Virroilla järjestetään perinteiset Juhannusmarkkinat sekä MuksuFestarit, joka on kesän hauskin tapahtuma lapsille ja lapsenmielisille.

Virroilla riittää tekemistä aktiivilomaa suunnittelevalle. Virrat tarjoaa harrastusmahdollisuuksia ja erilaisia aktiviteetteja niin kesään kuin talveenkin. Kesä tuo luonnollisesti tullessaan veden äärellä viihtyville runsaasti tekemistä, mutta jos kaipaat talvilomallasi hieman seikkailuhenkeä, on Virroilla siihen mahdollisuus jääkiipeilyn muodossa. Talvisin pääsee myös hiihtämään ja laskettelemaan Pukkivuoren hiihtokeskukseen.

Alue on myös erityisesti pyöräilijöiden suosiossa ja tarjoaakin runsaan valikoiman erilaisia reittejä niin pyöräilyyn kuin patikointiin huikeassa järvimaisemassa. Kesällä on mukava veneillä ja risteillä, meloa, uida, kalastaa ja vaikka loikoilla laiturin nokassa auringon hellimänä. Viihtyisyyttä lomaasi tuovat tasokkaat lomamökkimme, joiden joukosta löydät monia ylellisiä majoitusvaihtoehtoja ulkoporealtaineen ja takkoineen kattavien palvelujen ääreltä. Eikä tule myöskään unohtaa omassa rauhassa viihtyvälle tarjolla olevia, ihastuttavia järvenrantamökkejä omalla veneellä ja laiturilla, jossa voi nauttia aamukahvit auringon noustessa ja napata siinä sivussa ahvenen tai kaksi. Jos lomasi sattuu sopivasti juhannuksen aikaan, on Virrat mitä erinomaisin paikka viettää juhannusta, sillä kaupunki on Suomen virallinen juhannuskaupunki. Varaa ajoissa juuri sinua parhaiten palveleva majoitusvaihtoehto – mökki, huvila tai piilopirtti – oman makusi mukaan.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg