Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Pohjois-Karjala (98)

Pohjois-Karjala on Suomen kauneimpia ja monipuolisempia matkailualueita, joka tarjoaa upeita puitteet nautinnolliseen mökkilomaan. Nettimökki tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Suomen itäisimmästä maakunnasta, jossa yhdistyvät kaupungin ja...Lue lisää >> maaseudun parhaat puolet.

Yleisesti Pohjois-Karjala tunnetaan puhtaasta ja kauniista erämaan luonnosta, puhdasvetisistä järvistä, koskista ja lammista, sekä jylhistä vaara- ja harjumaisemista. Koli kansallismaisemineen on yksi Suomen tunnetuimmista luontokohteista, josta itse Jean Sibelius on hakenut aikanaan innoitusta. Kolin lisäksi myös Petkeljärven ja Patvinsuon kansallispuistot tarjoavat huikeita luontoelämyksiä – unohtamatta Ruunaan retkeilyaluetta kuohuvine koskineen.

Karjalaiseen kulttuuriin pääset tutustumaan mm. Pohjois-Karjalan museon näyttelyssä, Ilomantsin Parppeinvaaralla ja Nurmeksessa Bomban alueella. Pohjois-Karjalan kulttuurielämän keskus Joensuu on myös tapahtumakaupunki. Kaupungin kesä on tullut tunnetuksi vuosittain järjestettävästä Ilosaarirock –festivaalista, sekä ympäri vuoden järjestettävistä erilaisista kulttuuritapahtumista.

Pohjois-Karjalalla on paljon tarjottavaa matkailijoille vuoden ympäri. Majoituksen osalta Nettimökissä on tarjolla lukuisia mieleen painuvia majoitusvaihtoehtoja ympäri jokaiseen makuun!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg