Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Joensuu, Pohjois-Karjala (7)

Yli 76 000 asukkaan Joensuu on Itä-Suomen toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Saimaan Pyhäselän rannalla Pielisjoen suulla. Joensuussa voit aistia aidon karjalaisen elämänmenon, tutustua paikallisiin asukkaisiin ja nauttia keskustan...Lue lisää >> monipuolisista palveluista.

Joensuu on monipuolinen kulttuurikaupunki, joka tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Kesäinen Joensuu ihastuttaa luonnonkauneudellaan, lukuisilla nähtävyyksillään sekä kattavilla keskustan palveluillaan. Kaupungin läpi virtaava Pielisjoki on yksi kaupungin hurmaavista yksityiskohdista. Tyylikkäät lomamökkimme sijaitsevat Joensuun upeissa rantamaisemissa, ja valikoimastamme löydät monia vaihtoehtoja, joissa käytössä ovat oma ranta laitureineen sekä vene. Kaikki lomamökkimme, aina pikkutuvista tilaviin huviloihin, ovat tasokkaasti varustettuja ja todella viihtyisiä.

Joensuun kulttuuritarjonta on huikea. Kesän ehdoton musiikkitapahtuma on Ilosaarirock, joka on Suomen toiseksi vanhin rockfestivaali. Muita mielenkiintoisia tapahtumia ovat Joen Yö ja Kirjallisuustapahtuma. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia kohteita ovat myös Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum, Taitokortteli ja perhospuutarha Botania. Taidemuseo Onni, Pohjois-Karjalan museo sekä Bunkkerimuseo ovat erinomaisia kohteita historiannälkäisille.

Joensuun upea luonto luo täydelliset puitteet retkeilyyn ja kalastukseen, melontaan ja muihin kesäisiin aktiviteetteihin veden ja luonnon äärellä viihtyville matkailijoille. Sporttisesta lomasta haaveileviakaan ei Joensuussa ole unohdettu. Alueella on kattava valikoima erilaisia urheilu- ja ulkoilumahdollisuuksia. Vauhdin hurmaa tarjoavat muun muassa Tuupovaaran rallirata ja Joensuun Karting Center. Joensuusta vain kivenheiton päässä sijaitseva Koli on monen matkailijan unelmien vaelluskohde. Rentoa ja laadukasta majoitusta löydät lomamökkivalikoimastamme. Tutustu eri majoitusvaihtoehtoihimme sivuillamme ja varaa oma unelmamökkisi jo tänään! Katso kaikki mökit alueelta Pohjois-Karjala:

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg