Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Oulu, Pohjois-Pohjanmaa (6)

Etsitkö majoitusta Oulusta tai haluatko löytää mökin kaupungin keskustan läheltä? Nettimökin valikoimasta löydät Oulun parhaat mökit, jotka tarjoavat puitteet elämykselliselle lomalle Pohjois-Pohjanmaan pääkaupungissa. Vuokraa mökki...Lue lisää >> Oulusta ja tutustu loman aikana kaikkiin Oulun lähiseudun tärkeimpiin matkakohteisiin!

Oulu on yli 200 000 asukkaallaan koko Suomen viidenneksi suurin kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Lomalla Oulussa kannattaa ehdottomasti vierailla kävelykatu Rotuaarilla, tutustua meren rannassa sijaitsevaan kauppatoriin ja torin laidalla seisovaan Toripolliisiin, kierrellä kauniissa Ainolan puistossa ja hypätä keskustassa kiertävän Potnapekka-junan matkaan.

Kulttuurin ystävät voivat vierailla Oulun taidemuseossa, Oulun kaupunginteatterissa tai Kulttuuritalo Valveen näyttelyissä. 15 km päässä Oulun keskustasta sijaitsevassa Turkansaaren ulkomuseossa pääsee kokemaan ja aistimaan, millaista elämää elettiin historiallisessa Oulussa. Oulu on myös tunnettu innovatiivisesta teknologiastaan ja yliopistostaan.

Kesäaikaan Oulun tähtikohteena toimii Nallikarin uimaranta, joka houkuttelee matkailijoita puoleensa aina ulkomaita myöten. Oulussa on myös tunnetusti erinomaiset pyörätiet, joten lomasi aikana voit tutustua kaupunkiin kätevästi myös pyöräillen tai kävellen. Veneily ja sup-lautailu Oulujoella on myös suosittu tapa viettää kesäpäivää. Perheen pienimmät ihastuvat Oulussa seikkailupuisto HopLopin, Edenin kylpylän sekä Tiedekeskus Tietomaan tarjontaan.

Oulun keskustasta ei ole myöskään pitkä matka kauniille Hailuodon saarelle, Suomen eteläisimmälle tunturille Iso-Syötteelle tai kauniista maisemistaan tunnettuun Rokua Geoparkiin. Oulusta ja sen lähialueilta löytyy myös useita tasokkaita golfkenttiä. Mökin vuokraaminen Oulun seudulta mahdollistaa vierailun kaikissa lähiseudun nähtävyyksissä.

Oulussa on monia toinen toistaan mielenkiintoisempia kansallispuistoja, jotka ovat oivallinen tapa tutustua Oulun monipuoliseen luontoon. Yksi tällainen on Perämeren kansallispuisto, jonka erikoisuus on vedenalainen luontopolku. Myös Kierikin kivikautinen kylä kannattaa katsastaa vierailullaan. Oulua ympäröivät kaikkialla upeat ulkoilumaastot.

Ouluun voi saapua kätevästi niin autolla, junalla, bussilla kuin lentokoneellakin, sillä kaupunkiin on erinomaiset yhteydet kaikkialta Suomesta. Oulu sijaitsee 340 km päässä Jyväskylästä, 295 km päässä Kuopiosta ja toisaalta vain tunnin lentomatkan päässä Helsingistä! Ouluun saapuu myös runsaasti junayhteyksiä päivittäin niin pohjoisesta kuin etelästäkin.

Muutamia suosittuja tapahtumia Oulussa ovat Oulun juhlaviikot, joka pursuaa erilaisia kulttuuritapahtumia, sekä Qstock-musiikkifestivaali, joka on huippuartisteilla tähditetty kaksipäiväinen musiikkifestivaali Oulun Kuusisaaressa. Ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma on myös Ilmakiraransoiton MM-kisat, Air Guitar World Championships, jonne saapuu osallistujia ympäri maailman.

Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus tai vuokramökki Oulusta. Etsitpä sitten mökkiä Oulun keskustan tuntumasta tai kauempaa kauniin luonnon keskeltä, majoitusvalikoimassamme riittää lomamökkejä moneen eri lähtöön. Varaa sinulle sopivin mökki ja valmistaudu elämykselliseen lomaan Oulussa!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg