Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Merikarvia, Satakunta (16)

Tämä hurmaava merenrantakunta ihastuttaa saaristomaisemallaan ja merentuoksuisella raikkaudellaan. Merikarvia on viehättävä, noin kolmentuhannen asukkaan kunta, joka tarjoaa monipuolisia matkailupalveluja niin kesämökkikansalle kuin...Lue lisää >> vierailijoille. Satakunnassa sijaitseva Merikarvia on vireä ja vilkas kunta, jonka aidossa luonnonrauhassa ja kiireettömässä ilmapiirissä matkailijan kelpaa rentoutua. Meri ja saaristo itsessään tarjoavat mielenrauhaa, ja erityistä mukavuutta lomaasi tarjoavat tässä henkeäsalpaavassa maisemassa sijaitsevat lomamökkimme.

Kuten nimestä jo saattaa hieman päätellä, on meri paikkakunnalle erityisen tärkeä. Merikarvialla on vahvat juuret laivojen ja veneiden rakennuksessa sekä kalastuksessa, ja alueella onkin erinomaiset kalastus- ja veneilymahdollisuudet. Meri ja saaristo ovat kesäkautena hehkuvan Merikarvian suurimpia valtteja ja tarjoavat matkailijoille ainutlaatuisia kokemuksia kotiinvietäväksi.

Merikarvian suosittuja vierailukohteita ovat muun muassa monet viehättävät museot, taidegalleriat ja muistomerkit, Merikarvian vanha puukirkko sekä Krookka, joka on eloisa vene- ja kalasatama perinteisine kalansavustamoineen. Alueella sijaitsee myös idyllinen kahvila sekä suosittu kesäravintola, joissa voi nauttia paikkakunnan erikoisuuksista ja merellisestä tunnelmasta.

Merikarvia on todellinen mökkeilijän paratiisi ja meri saaristoineen tarjoaakin upeat puitteet lomailuun ja vapaa-ajan viettoon. Viihtyisissä ja tasokkaissa lomamökeissämme vietät mukavaa lomaa meren äärellä: veneillen, kalastaen ja rentoutuen täydellisessä luonnon rauhassa, mutta silti lähellä idyllisen ja ystävällisen Merikarvian palveluja.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg