Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Pori, Satakunta (63)

Pori tunnetaan erityisesti kulttuuririkkaana merenrantakaupunkina, jonka valkoiset dyynihiekkarannat Yyterissä ovat vertaansa vailla. Alueella on monipuoliset harrastusmahdollisuudet, ja päiväsi kuluvat kuin siivillä golfin, retkeilyn,...Lue lisää >> surffauksen ja veneilyn parissa. Porin ainulaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet myös mökkeilyyn ja löydätkin kattavasta lomamökkien valikoimastamme monia viihtyisiä ja tasokkaita majoitusvaihtoehtoja - aina hulppeista merenrantahuviloista pelkistettyihin, mutta viihtyisiin pikkumökkeihin luonnon rauhassa. Monet mökit ovat erityisesti lapsiperheille räätälöityjä, ja lapsiystävällisen rannan lisäksi pihalla lapsia odottaa leikkimökki.

Kirjurinluodossa järjestettävä Pori Jazz lienee useimmille tuttu tapahtuma, mutta Kirjurinluodon puisto tarjoaa monipuolista tekemistä niin lintubongareille ja frisbeegolfaajille kuin lapsiperheillekin. Alueelta löytyy myös erityisesti lapsille tarkoitettu Pelle Hermannin leikkipuisto, sekä Angry Birds -teemapuisto. Kesäaikaan alueella voi tutustua myös moniin suloisiin eläimiin, kuten aaseihin, lampaisiin ja kaneihin.

Porin laaja kulttuuritarjonta hemmottelee teatterin, konserttien ja taiteen ystäviä. Muutamia kaupungin merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Porin Raatihuone, Juseliuksen mausoleumi, Keski-Porin kirkko sekä Porin puuvillakeskus. Museokierroksella kannattaa ehdottomasti poiketa historiallisesti arvokkaaseen Porin taidemuseoon, mutta myös Satakunnan maakuntamuseo ja Rosenlew-museo ovat kokemisen arvoisia kohteita.

Lomamökkivalikoimastamme löydät muun muassa monia tyylikkäitä hirsihuviloita kaikilla mukavuuksilla, erinomaisten harrastusmahdollisuuksien välittömästä läheisyydestä. Katso kaikki mökit alueelta Satakunta»

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg