Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Helsinki, Uusimaa (1)

Maamme pääkaupunkiin on helppo tulla joka suunnasta – maalta, mereltä ja ilmasta. Helsinki on matkakohde, jonka tutustumiseen ei riitä päivä tai kaksi, jos haluaa ehtiä näkemään ja kokemaan kaupungin hengästyttävän kulttuuritarjonnan,...Lue lisää >> huikeat nähtävyydet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Itse merellisen, modernia kansainvälisyyttä ja historian havinaa pullollaan olevan kaupunkikuvan ihmettelemiseen menee jo hetki. Helsingissä lomaansa viettäville meillä on ilo tarjota useita tyylikkäitä vuokramökkejä ja huviloita aivan suurkaupungin läheisyydessä, meren rannalla, kallioiden kupeessa – kaikilla mukavuuksilla.

Suurkaupungissa luonnollisesti kulttuuri- ja aktiviteettitarjonta on lähes loputon ja Helsingissä riittääkin nähtävää ja koettavaa aamusta iltaan. Kauniin pääkaupunkimme nähtävyyksistä tunnetuimpia ovat Temppeliaukion kirkko, Tuomiokirkko, Ateneumin taidemuseo, Senaatin tori sekä Suomen kansallismuseo, jotka tarjoavat monia mielenkiintoisia tarinoita kulttuurin ja historian ystäville. Lasten ja lastenmielisten suosikkikohteet ovat totta kai Linnanmäki ja Korkeasaari. Hurmaavaa tunnelmaa kaupunkikierrokselle puolestaan tuovat Torikorttelin viehättävät rakennukset sekä Vanha kauppahalli, jossa voi nauttia monipuolisista herkuista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kaupungissa on mahdollisuus myös osallistua opastetuille kaupunkikierroksille, joita ohjelmapalveluyritykset tarjoavat monilla eri teemoilla – aina designista museoihin ja arkkitehtuurista kulinaristisiin elämyksiin. Helsinki on shoppailijan paratiisi, tarjoten äärettömän valikoiman liikekeskuksia, designputiikkeja ja erikoismyymälöitä innokkaan shoppailijan iloksi.

Helsinki on ihanteellinen matkakohde myös lapsiperheille, tarjoten kattavan valikoiman iloa ja riemua lapsille ja vanhemmille. Tiedekeskus Heurekassa voi tutustua tieteen ihmeelliseen maailmaan, Sealife-merimaailma tarjoaa mahdollisuuden heittäytyä mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle vedenelävien maailmaan ja SuperPark-sisäaktiviteettipuistossa voi kokeilla monia erilaisia harrastuslajeja ja päätähuimaavia seikkailuja. Suomenlinna on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde koko perheelle ja kiinnostaa usein erityisesti perheen miespuolisia jäseniä tykkeineen, muureineen ja tunneleineen.

Helsingissä järjestetään lukuisia konsertteja, teatteriesityksiä ja muita tapahtumia, jotka värittävät kaupunkikuvaa ympäri vuoden. Meren äärellä oleva suurkaupunki hemmottelee matkailijoita monilla upeilla hiekkarannoilla sekä erilaisilla kesäisillä aktiviteeteilla, joista saaristoristeilyt, melonta ja SUP-lautailu ovat hyvin suosittuja. Kaupungin kauniit puisto- ja luontokohteet ovat kokemisen arvoisia, ja erityisesti keskustan Esplanadin puisto on todella suosittu. Helsinki on hurmaava myös talvella ja tarjoaa talvilajien harrastajille mukavia hetkiä muun muassa hiihdon ja luistelun merkeissä. Moni-ilmeisen ja tapahtumarikkaan kaupunkipäivän jälkeen maistuvat rantasaunan pehmeät löylyt, virkistävä kuutamouinti ja hyvin ansaittu lepo viihtyisässä järvenrantamökissä. Löydät kaikki tyylikkäät lomamökkimme mukavasti sivultamme. Selaile vaihtoehtoja, varaa ja vietä ikimuistoinen loma!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg