Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Lohja, Uusimaa (33)

Nettimökki tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Lohjan alueelta. Omenakaupungiksikin kutsuttu Lohja on vehreä ja aktiivinen kaupunki Uudellamaalla, vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja reilun...Lue lisää >> tunnin matkan päässä Turusta. Luonnon läheisyys ja monipuoliset palvelut tekevät Lohjasta ihastuttavan mökkikohteen, sillä omaa rauhaa ja tekemistä riittää oman maun mukaan.

Luonnon rauhasta nauttiville löytyy Lohjalta lukuisia kohteita kuten 25 metriä Helsinki-Turku-moottoritien yläpuolella sijaitseva Karnaistenkorven luontopolku, Karkalin luonnonpuiston keväinen valko- ja keltavuokkojen meri tai Suomen suurin kalkkikiviluola, Torholan luola.

Tutustumisen arvoisia kohteita ovat myös puulajipuistot Arboretum Magnolia ja Tammiston Tila sekä hedelmäpuulajipuisto, Fruticetum. Aktiivisempaa menoa Lohjalla tarjoavat Kisakallion Urheiluopisto sekä virkistysuimala Neidonkeidas ja sporttikeskus Tennari. Paljon puhuttuja omenankukkia pääsee katsomaan loppukeväästä, muun muassa Alitalon omenaviinitilalla, Lohjansaaressa.

Kulttuuria Lohjalla tarjoilevat muun muassa kaupungin ylläpitämä teatteri ja kaupunginorkesteri. Suosituin tapahtuma lienee silti jo 25 vuotta eturivin artisteja laulattaneet Rantajamit. Paikallishistoriaa esitellään muun muassa Elias Lönnrotin kotipaikassa Paikkarin torpassa sekä Tytyrin kaivoksessa, jolla on ollut merkittävä osuus Lohjan kehityksessä. Kulttiohjelma Amazing Racessakin nähty kaivos museoineen sijaitsee 110 metriä maan alla ja on ainutlaatuisuudessaan erityisen hyvä matkakohde.

Tapahtumia Lohjalla on ympäri vuoden, tunnetuimpina Tenoripäivät, Omenakarnevaalit sekä Menneen ajan joulumarkkinat. Uusia syntyy kuitenkin koko ajan, viimeisimpänä kaupungin monipuolista kahvilakulttuuria mainostava Kahvilapäivä.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg