Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Raasepori, Uusimaa (17)

Nettimökki tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Raaseporin alueelta. Noin puolentoista tunnin matkan päässä Helsingistä ja Turusta sijaitsee Raasepori, kokoelma upeita miljöitä aina Tammisaaren puukortteleista Pohjan ja Karjaan vehreisiin...Lue lisää >> ruukkikyliin. Hyvinvointi, gastronomia ja omaleimaisuus yhdistävät koko aluetta ja luonto näyttää parhaimmat puolensa.

Raaseporin monet ruukkikylät, kartanot ja linnat tarkoittavat upeita elämyksellisiä kohteita. Fiskarsin pieni satumaisen kaunis ruukkikylä on täynnä tapahtumia, putiikkeja ja nähtävää vuodenajasta riippumatta. Billnäsin ruukkimaisema komeine tuotantolaitoksineen on hulppea ympäristö monille kesätapahtumille. Raaseporin 1300-luvulla rakennetussa kivilinnassa järjestetään kesäisin opastettuja kierroksia ja Mustion Linnan kartano puistoineen on avoinna ympäri vuoden, tarjoten korkeatasoista majoitusta ja ruokaa.

Tammisaaren kuvankauniit puurakennukset houkuttelevat kävelylle ja monet pikkuputiikit sekä kahvilat saavat ajan lentämään. Meri on läsnä koko ajan ja Tammisaaren 1300 saarta kätkevät sisäänsä monta aarretta, kuten saariston kansallispuiston tai Sommaröstrandin vierasvenesataman tapahtumineen. Raaseporin aitous, perinteikkyys ja yritteliäisyys kuvaavat hyvin koko Suomen Etelärannikkoa.

Luonto ja lähituotteet ovat Raaseporissa sydämen asia, ja mökkiläisten kannattaakin etsiytyä paikallisten ruokaylpeysten ääreen. Paikallinen kala, sienet, marjat ja muut raaka-aineet näkyvät ravintoloiden listoilla ja kotiin viemisiksi kannattaa napata vaikkapa West Charkin lihavalmisteita tai Tenholan juustoa. DeliTukku lähiruokamyymälä Pohjassa on herkkujen ystäville ehdoton pysähdyspaikka. Kiireettömimpien kannattaa ajaa Raaseporiin historiallista Kuninkaantietä. Hyvin merkityn tien varrelta löytää monet historialliset nähtävyydet.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg