Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Kustavi, Varsinais-Suomi (12)

Kustavi on vuonna 1874 perustettu, nimensä Kustaa III:lta saanut kunta Varsinais-Suomessa. Merellisessä Kustavissa on liki tuhat kilometriä rantaviivaa ja Kustavi lähialueineen onkin hyvin suosittu...Lue lisää >> kesäasukkaiden keskuudessa. Vahvasti merenkulkuhenkisessä Kustavissa kalastusharrastus on suurta ja jokainen kalamies tuntee Kustavin antoisat kalavedet. Kalaretken päätteeksi nukut makeasti viihtyisissä merenrantamökeissämme, joissa useimmissa on myös veneen käyttömahdollisuus.

Kustavin upea saaristomaisema suorastaan houkuttelee rannalle, uimaan, soutelemaan, melomaan ja kävelemään pitkin pitkää rantaviivaa auringon lämmittämässä hiekassa. Kustavi tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa: yksi ehdoton nähtävyys on Isokarin majakka, joka on Suomen toiseksi korkein majakka. Majakkasaarelle voi ajella omatoimisesti omalla veneellä tai vuokrata palvelun veneyrittäjiltä.

Muita tutustumisen arvoisia paikkoja merihenkisessä Kustavissa ovat Kustavin saaristolaismuseo sekä Jeremian luolat, jotka ovat jääkaudenaikaisia jykeviä kivimuodostelmia. Kustavissa voit kalastuksen lisäksi harrastaa kalliokiipeilyä, pyöräilyä ja vaikka hypätä mukaan saaristosafarille. Mukavia tapahtumia Kustavin kesässä ovat muun muassa elokuussa järjestettävät Lohimarkkinat sekä Muinaistulien ilta. Kustavin luonnonrauhasta pääset nauttimaan myös tasokkaissa lomamökeissämme, joiden joukosta löytyy juuri sinun lomaasi parhaiten sopiva mökki. Majoitusvalikoimaamme tutustut mukavasti netissä.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg