Hinnasto

Palvelussa voi olla ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen tapahtuvat Nettimökin kautta (ilmoitukset jatkossa “Nettimaksullinen”) tai ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen on mahdollista hoitaa Palvelun ulkopuolella. Palvelussa voi myös näkyä ilmoituksia, jotka sijaitsevat toisessa palvelussa ja joita ainoastaan näytetään Palvelussa. Tällaisten ilmoitusten yhteydessä on aina tieto, mistä palvelusta ilmoitusta näytetään ja missä palvelussa sen varaaminen tapahtuu.

Nettimökin ilmoituksissa näkyvät vuokrahinnat sekä mahdolliset lisäveloitukset, valinnaiset lisäpalvelut ja alennukset, jotka ovat Vuokralleantajien määrittelemiä. Vuokralleantaja määrittelee myös peruutusehdot. Nettimaksullisissa ilmoituksissa Vuokralleantajan määrittelemät hinnat sekä palvelumaksut ovat nähtävissä varauslomakkeella ennen maksamista.

Nettimaksullisten kohteiden varaus, maksaminen ja peruutukset hoidetaan turvallisesti Palvelun kautta. Palvelun maksujenvälityksen toteuttaa Alma Finanssipalvelut Oy (”Maksunvälittäjä”) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suoritetut maksut säilytetään Maksujenvälittäjän asiakasvaratilillä, kunnes ne vapautetaan tilitettäväksi Vuokralleantajalle. Vuokralleantaja saa suoritetun maksun 24 tunnin kuluttua vuokraustapahtuman alkamisesta tai mikäli Vuokralleottaja on maksanut vakuusmaksun, maksu suoritetaan 24 tunnin kuluttua vuokraustapahtuman päätyttyä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa Nettimökin asiakaspalvelu auttaa molempia osapuolia.

Lue myös Nettimökin käyttöehdot, Lisäehdot ja Maksupalvelun ehdot

Nettimaksullisia ilmoituksia koskevat palveluveloitukset

Vuokralleottajan palvelumaksu

Palvelumaksu on Vuokralleottajan maksama osuus Nettimökin tarjoamasta luotettavasta vuokravälityksestä. Palvelumaksu maksetaan varauksen vahvistamisen yhteydessä ja palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli Vuokralleantaja peruuttaa varauksen. Mikäli Vuokralleottaja peruuttaa varauksen, palvelumaksun palautus määräytyy vuokrakohteeseen soveltuvien peruutusehtojen mukaisesti. Palvelumaksu on 3,5 % Vuokralleottajan maksettavasta summasta (sis. alv 24 %).

Vuokralleantajan maksama palvelumaksu

Nettimaksullisten ilmoitusten vuosimaksu ja välityspalkkio

Vuokralleantajan palvelumaksu nettimaksullisista ilmoituksista koostuu kiinteästä vuosimaksusta 299 euroa per ilmoitus (+ alv 24 %) sekä välityspalkkiosta, joka on 2,5 % (sis. alv 24 %) kunkin vuokraustapahtuman vuokrasummasta (vuokrasummaan sisältyy vuokra ja mahdolliset lisäveloitukset).

Vuosimaksu ja välityspalkkio pidätetään ensisijaisesti Vuokrallenantajan Palvelusta suoritettavista tilityksistä. Mikäli vuosimaksua ja välityspalkkiota ei ole saatu pidätettyä Palvelun tilityksistä kuuden (6) kuukauden kuluessa siitä, kun vuosimaksun ja välityspalkkion perusteena julkaistu ilmoitus on julkaistu, Palveluntarjoaja laskuttaa pidättämättä jääneen osuuden palvelumaksusta laskulla. Laskun maksuehto on 14 päivää netto.

Vuokralleantajalla on oikeus saada palautus maksetusta vuosimaksusta toisen vuoden vuosimaksusta lukien, mikäli Palvelun käyttö lopetetaan kesken vuosimaksukauden. Palautettu summa vastaa suhteellista osuutta jäljellä olevasta sopimuskaudesta. Jos Vuokralleantaja haluaa tehdä muutoksia ilmoitusmääriin, joiden varaaminen ja maksaminen ei tapahdu Nettimökin kautta, hänen tulee ottaa yhteys asiakaspalveluun.

Vuokralleantajan peruutussakko

Mikäli Vuokralleantaja peruuttaa vahvistetun varauksen, peritään Vuokralleantajalta peruutussakko, joka vähennetään seuraavasta tilityksestä. Peruutussakon suuruus on 6,2 % peruutetun varauksen kokonaissummasta mukaan lukien mahdollinen vuokravakuus, kuitenkin vähintään 12,40 € (sis. alv 24 %).

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg