Hinnasto

Palvelussa voi olla ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen tapahtuvat Nettimökin kautta (ilmoitukset jatkossa “Nettimaksullinen”) tai ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen on mahdollista hoitaa Palvelun ulkopuolella. Palvelussa voi myös näkyä ilmoituksia, jotka sijaitsevat toisessa palvelussa ja joita ainoastaan näytetään Palvelussa. Tällaisten ilmoitusten yhteydessä on aina tieto, mistä palvelusta ilmoitusta näytetään ja missä palvelussa sen varaaminen tapahtuu.

Nettimökin ilmoituksissa näkyvät vuokrahinnat sekä mahdolliset lisäveloitukset, valinnaiset lisäpalvelut ja alennukset, jotka ovat vuokralleantajien määrittelemiä. Vuokralleantaja määrittelee myös peruutusehdot. Nettimaksullisissa ilmoituksissa vuokralleantajan määrittelemät hinnat sekä palvelumaksut ovat nähtävissä varauslomakkeella ennen maksamista.

Nettimaksullisten kohteiden varaus, maksaminen ja peruutukset hoidetaan turvallisesti palvelun kautta. Palvelun maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suoritetut maksut säilytetään Maksujenvälittäjän asiakasvaratilillä, kunnes ne vapautetaan tilitettäväksi Vuokralleantajalle. Vuokralleantaja saa suoritetun maksun siis vasta kun vuokraustapahtuma on alkanut. Mahdollisissa ongelmatilanteissa Nettimökin asiakaspalvelu auttaa molempia osapuolia. 

Lue myös Nettimökin käyttöehdot ja Vuokranantajien käyttö- ja maksupalveluehdot

Nettimaksullisia ilmoituksia koskevat Nettivuokrauksen palveluveloitukset

Vuokralleottajan palvelumaksu

Palvelumaksu on mökkivieraan maksama osuus Nettimökin tarjoamasta luotettavasta vuokravälityksestä. Palvelumaksu maksetaan varauksen vahvistamisen yhteydessä ja palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli mökinomistaja peruuttaa varauksen. Palvelumaksu on 3,5 % maksettavasta summasta (sis. alv 24%).

Vuokralleantajan maksama välityspalkkio

Välityspalkkio on vuokralleantajan maksama osuus Nettimökin tarjoamasta luotettavasta vuokravälityksestä. Välityspalkkio vähennetään tilitettävästä vuokralleantajan määrittelemästä vuokrasta. Välityspalkkio on 9 % (sis. alv 24 %). 

Vuokralleantajan peruutussakko

Mikäli vuokralleantaja peruuttaa vahvistetun varauksen, peritään vuokralleantajalta peruutussakko, joka vähennetään seuraavasta tilityksestä. Peruutussakon suuruus on 6,2 % varauksen kokonaissummasta mukaan lukien mahdollinen vuokravakuus, kuitenkin vähintään 12,40 € (sis. alv 24 %).

Muut kuin Nettimaksulliset kohteet

Jos haluat tehdä muutoksia ilmoitusmääriisi, joiden varaaminen ja maksaminen ei tapahdu Nettimökin kautta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg