Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Porvoo, Uusimaa (10)

Nettimökin sivuilta löydät viihtyisimmän majoituksen ja parhaat vuokramökit Porvoon alueelta. Majoitus mökissä antaa mahdollisuuden tutustua Vanhan Porvoon ainutlaatuisen kauniisiin nähtävyyksiin ja viettää lomaa rauhallisen luonnon...Lue lisää >> ympäröimänä tässä hurmaavassa merenrantakaupungissa, jonka historia ulottuu 1200-luvulle asti. Selaa majoitusvalikoimaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Porvoosta, joka tarjoaa matkailijalle runsaasti nähtävää ympäri vuoden.

Vanha Porvoo viettelee ja hemmottelee matkailijoiden kaikkia aisteja. Tunnelmallisten ravintoloiden kirjo ja herkkujen tuoksu valtaavat tämän historiallisen keskustan. Porvoonjoen varrella sijaitsevassa kaupungissa voit ihastella värikkäiden puutalojen kauneutta, pistäytyä idyllisissä pikkuputiikeissa sekä vilvoitella jalkoja ranta-aittojen reunalla joen varrella. Gastronomisten nautintojen ja shoppailun ohella matkan aikana kannattaa tutustua myös Porvoon tuomiokirkkoon sekä mosaiikkimaisiin katuihin ja pikkukujiin. Kuljeskelu Vanhan Porvoon keskustassa tarjoaa elämyksiä, joita ei voi kokea missään muualla!

Majoitus Porvoossa mahdollistaa monipuolisen loman, jonka aikana voit tutustua kaikkiin Porvoon seudun luontoon ja tärkeimpiin matkailunähtävyyksiin. Vietä kesäpäivää merenrannalla, hyppää mukaan yleisöristeilylle, pyöräile läheisellä maaseudulla ja melo pitkin historiallista Porvoonjokea. Mikäli käytössäsi on auto, voit lomasi aikana tutustua Porvoon idylliseen saaristoon siltoja ja lauttoja hyödyntäen. Yksi erinomainen matkakohde merellä viihtyvälle on Porvoon ulkosaaristossa sijaitseva Söderskärin majakkasaari. Kokonniemi on kaupungin kupeessa oleva tasokas laskettelukeskus monipuolisiin talviaktiviteetteihin, ja kesäkaudella alueella voi harrastaa muun muassa alamäkipyöräilyä.

Kulttuurin ystävät ihastuvat Porvoon kaupungin lukuisiin käyntikohteisiin: Albert Edelfeltin ateljeemuseoon, J. L. Runebergin kotiin, Postimäen ulkoilmamuseoon ja 1400-luvulla valmistuneeseen Tuomiokirkkoon. Porvoo on loistava kohde myös taiteesta kiinnostuneille matkailijoille, sillä Porvoon loman aikana voi tutustua esimerkiksi Galleria Vanha Kappalaisentalon, Näyttelytila Kulman, Taidemakasiini Artin ja Taidehallin näyttelyihin.

Ainoastaan 60 km päässä Helsingistä sijaitseva Porvoo on saavutettavissa helposti mistä päin Suomea tahansa. Pääkaupunkiseudulta kulkee päivittäin useita linja-autoyhteyksiä Porvooseen ja kauempaa saapuvat voivat lentää suoraan 50 km päässä Porvoon keskustasta sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Porvoon keskusta on tiivis alue, jossa tärkeimmät käyntikohteet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan.

Porvoo on erinomainen valinta kotimaan matkakohteeksi, sillä Vanhan Porvoon rinnalla kalpenevat monet ulkomaalaisetkin kaupungit. Etsitpä sitten rauhallista rantamökkiä Porvoon saaristosta tai viihtyisää majoitusta Porvoon keskustan välittömästä läheisyydestä, Nettimökin majoitusvalikoimassa riittää vaihtoehtoja moneen eri lähtöön. Tutustu laajaan tarjontaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivin vuokramökki Porvoon alueelta!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg