Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Hailuoto, Pohjois-Pohjanmaa (11)

Hailuodon ainutlaatuinen luonto houkuttelee matkailijoita tutustumaan alueen kansallismaisemaan. Hailuoto on Suomen kolmanneksi suurin saari ja sijaitsee Perämerellä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Yksi Hailuodon nähtävyyksistä on muun muassa...Lue lisää >> Marjaniemen majakka. Lintuharrastajille Hailuoto on ihanteellinen matkailukohde.

Hailuodon majoitustarjontamme on hyvin monipuolinen ja viihtyisä, ja voit valita mieleisesi monista hurmaavista vaihtoehdoista aina lemmikkiystävällisistä merenrantamökeistä moderneihin hirsitaloihin. Tämä ainutlaatuisen luonnon ympäröimä matkailukohde tarjoaa runsaasti erilaista nähtävää ja koettavaa. Hailuoto on kuuluisa upeista hiekkarannoistaan ja näin ollen täydellinen matkailukohde auringonpalvojille, vedessä viihtyville sekä myös kalastuksesta ja retkeilystä kiinnostuneille.

Saarella on myös mahdollisuus syksyn saapuessa marjastukseen, sienestykseen ja metsästykseen. Mielenkiintoinen tapahtuma saarella on Hailuodon omat Siikamarkkinat, jotka järjestetään lokakuussa. Talvinen Hailuoto tarjoaa vierailijoilleen muun muassa moottorikelkkaretkiä ja pilkkimistä. Varaa oma viihtyisä lomamökki tasokkaasta majoitustarjonnastamme Hailuodon upeissa maisemissa – ja nauti lomasta!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg