Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Jyväskylä, Keski-Suomi (11)

Jyväskylä sijaitsee keskeisellä paikalla Keski-Suomessa Päijänteen pohjoisrannalla. Jyväskylän maisemaa hallitsevat suuret vesistöt sekä kauniit järvi- ja metsämaisemat. Jyväskylän lomamökkitarjontamme on hyvin monipuolinen ja...Lue lisää >> viihtyisä, ja tarjoaa matkailijoille muun muassa viehättäviä mummonmökkejä rantamaisemissa sekä tilavia hirsihuviloita kaikilla mukavuuksilla isommille ryhmille.

Jyväskylän muutamia ehdottomasti tutustumisen arvoisia kohteita ovat AlvarAalto-museo, Keski-Suomen luontomuseo, Ilmailumuseo, Päijänteen sisävesialukset, Viherlandia sekä Satu- ja seikkailupuisto Peukkula. Kaupungin läheisyydestä löytyy myös Kotieläinpuisto, jossa perheen pienimmät ja mikseivät isommatkin viihtyvät koko päivän. Kaupungista löytyy kolme hiihtokeskusta: Laajavuoren, Riihivuoren ja Häkärinteen hiihtokeskukset, joissa voi lasketella eritasoisia rinteitä taitojensa mukaan. Toinen mielenkiintoinen talvilaji on matkaluistelu, jota voi harrastaa luonnonjäillä. Kesäinen Jyväskylä tarjoaa monia hienoja mahdollisuuksia ulkoiluun ja urheiluun, ja tähän kategoriaan kuuluvat ehdottomasti erilaiset luontopolut, golfaus, veneily, kalastus sekä ratsastus.

Jyväskylä tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia aktiviteetteja kulttuurinnälkään, festivaalikansalle, urheilun ystäville sekä luonnossa viihtyville. Jyväskylän musiikkifestivaaleista yksi suosituimmista on vuosittain heinäkuussa järjestettävä Suomipop-festivaali, jossa esiintyvät kotimaamme valovoimaisimmat artistit. Toinen mittava alueella järjestettävä tapahtuma on suosittu Neste Oil Rally. Majoitustarjonnastamme Jyväskylässä löydät lomamökin, joka sopii täydellisesti juuri sinun lomasuunnitelmiisi. Mökkivalikoimastamme löydät parhaat mökit niin lapsiperheille, ryhmille, pariskunnille kuin yksinkin viihtyville. Tasokkaasti varustelluissa ja kauniisti sisustetuissa lomamökeissämme on helppo viihtyä. Katso kaikki mökit alueelta Keski-Suomi:

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg