Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Mikkeli, Etelä-Savo (73)

Nettimökin avulla löydät parhaan majoituksen ja viihtyisimmät vuokramökit Mikkelin seudulta. Tunne Saimaan vesi varpaiden väleissä, anna metsän hurmata, kuule kuinka kuikan laulu rikkoo hiljaisuuden. Hengitä syvään, vapauta stressi, anna...Lue lisää >> Mikkelin seudun huolehtia sinusta. Selaa valikoimaamme ja etsi sinulle sopivin majoitus Mikkelistä!

Jo jääkauden päätyttyä osasivat ihmiset ensimmäisenä löytää Savon parhaille paikoille, Mikkelin seudulle. Tänäkin päivänä Mikkelin seudun vaikuttava luonto ja palvelut houkuttelevat alueelle tuhansia vapaa-ajan matkaajia ympäri vuoden. Keinoja arjesta irtaantumiseen on monia: melo kesäiltana kauniilla järvellä, vaella raikkaassa metsässä, lämmitä rantasauna ja rentoudu mökin laiturilla. Mikkelin seudulla voit kokea, millaista suomalainen mökkielämä on parhaimmillaan!

Täydellinen kesäloma on yhdistelmä mukavaa puuhaa, hyvää ruokaa, sopivasti nähtävyyksiä ja ennen kaikkea rentoutumista ja akkujen lataamista tulevaan arkeen. Mikkeli on erinomainen matkakohde kaikkeen tähän. Mikkeli tarjoaa monia kauniita ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä aina museoista taidenäyttelyihin ja konsertteihin. Muutamia suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Astuvansalmen kalliomaalaukset, Moision sairaalamuseo, Haukivuoren kirkko ja Taidekeskus Salmela.

Keskustan palvelut ovat aivan kätesi ulottuvilla, ja voit tehdä mukavia löytöjä ja tuliaisia viihtyisistä käsityöpuodeista sekä istahtaa torin laidalle Marskin torikahvilaan nauttimaan leppoisasta tunnelmasta. Viihtyisän loman täydentää tasokas ja kauniisti sisustettu lomamökki Mikkelin rantamaisemissa.

Mökkeilijöiden iloksi Mikkeli tarjoaa lukuisten matkailupalveluiden lisäksi myös luonnonrauhaa kauniissa ympäristössä. Saimaan läheisyys, lukuisat vesistöt ja Mikkelin kaupungin palvelut ovat tarjoavat hienot puitteet mökkilomaan alueella. Pelkän mökkeilyn ja luonnossa liikkumisen vastapainoksi Mikkelistä löytyy runsaasti myös kiinnostavaa kulttuuritarjontaa: kesäteatteriesityksiä, urheilutapahtumia, musiikkikonsertteja ja mitä monipuolisempia kesätapahtumia.

Liity tyytyväisten mökkeilijöiden joukkoon ja varaa oma vuokramökki Mikkelistä! Nettimökin tarjonnassa on mistä valita, sillä omien mieltymystesi mukaan voit varata majoituksen joko Mikkelin kaupungin palveluiden läheltä tai mökin kauniin järven rannalta.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg