Lisävalinnat

Pikavaraus
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Saariselkä - Mökit ja loma-asunnot (46)

Kun etsit majoitusta Saariselältä, Nettimökin valikoimassa riittää vuokramökkejä moneen eri lähtöön. Saariselän mökit sisältävät runsaasti vaihtoehtoja upeassa tunturiluonnossa sijaitsevista lomamökeistä Saariselän...Lue lisää >> matkailupalveluiden läheisyydessä sijaitseviin mökkeihin, huoneistoihin ja loma-asuntoihin.

Saariselkä on Suomen pohjoisin matkailukeskus ja koko Euroopan pohjoisin laskettelukeskus. Lapin mahtava luonto on suuri osa Saariselän vetovoimaa, sillä alueelta löytyy ainutlaatuinen yhdistelmä erämaita, tuntureita, jokia ja järviä. Vaikka Saariselkä ei ylläkään kansainvälisyydessä Ylläksen ja Levin tasolle, nimenomaan paikallisuus ja lappilaisuus tekevät hiihtokeskuksesta vierailun arvoisen kohteen vuosi toisensa jälkeen.

Laskettelun ja lumilautailun lisäksi Saariselkä on erinomainen matkakohde kaikille hiihdon ystäville, sillä alueen latuverkosto on todella laaja ja täällä hiihtokausi kestää todella pitkään. Talvikausi avataan normaalisti loka-marraskuussa ja kauden päätöstä juhlitaan toukokuun puolella.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg