Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Viitasaari, Keski-Suomi (2)

Viitasaari luo upeat puitteet luonnonhelmassa viihtyvälle. Keski-Suomen kesäinen silmiä hivelevän kaunis luonto kirkkaine järvineen tarjoaa täydellisen ympäristön mökkeilyyn, veneilyyn, kalastamiseen...Lue lisää >> ja retkeilyyn. Viitasaaren luonnonkauniissa maisemassa järvien rannalla ja metsämaisemassa sijaitsevat myös tasokkaat ja hyvin varustellut lomamökkimme, joissa on helppo viihtyä yksin, kaksin tai koko perheen voimalla. Viihtyisä hirsimökki järven rannalla rantasaunalla ja kesäkeittiöllä omassa rauhassa kuulostaa lähes täydelliseltä, eikö totta? Useat lomamökkimme ovat myös lemmikkiystävällisiä, joten perheen karvaturritkin pääsevät mukaan loman viettoon.

Viitasaarella luonto on aivan käsiesi ulottuvilla, ja alueella on runsaasti patikointi- ja ulkoilualueita. Yksi tunnetuimmista ja ehdottomasti kokemisen arvoinen kohde on Salamajärven kansallispuisto, joka valloittaa matkailijat karunkauniilla ympäristöllään. Salamajärven luonnonpuiston kirkasvetiset metsäjärvet, suot ja aarniometsät, sekä monipuolinen linnusto, saavat retkeilijän haukkomaan henkeään ihastuksesta. Jos metsässä vaeltaminen tuntuu vieraalta ajatukselta, löytyy paikkakunnalta kattava valikoima erilaisia aktiviteetteja lomailijan iloksi. Runsasvesistöinen Viitasaari tarjoaa monipuolisia vesiaktiviteetteja koko perheelle, melontaa ja kalastusta, sekä huimapäisimmille koskenlaskua! Myös ratsastus tai köydellä laskeutuminen kallioilta saattavat kiinnostaa sinua.

Viitasaarella syöt hyvin aidossa maalaisravintolassa, nautit alueen mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja tapahtumista, viihdyt keilaamisen tai kartingin parissa ja ennen kaikkea nautit lomastasi leppoisassa ja ystävällisessä, keskisuomalaisessa tunnelmassa. Alueen kulttuuritarjonta kattaa useita museoita ja taidegallerioita, sekä kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä, joiden tutustumiseen kannattaa varata aikaa päivä, jos toinenkin. Alueella on myös monia näkötorneja, joihin kannattaa kivuta ihailemaan ympäristöä lintuperspektiivistä käsin. Vietitpä lomasi sitten luonnossa patikoiden, kalastaen tai nähtävyyksiä katsellen, on yksi asia varma: Illan tullen on mukava vaihtaa hieman rennompaan asuun, sytyttää takkaan tuli, lämmittää rantasauna, pulahtaa kuutamouinnille ja vain olla ja nauttia lomasta! Viitasaaren alueen majoitusvaihtoehdoistamme löydät niin viihtyisän rantamökin kalastusviikonloppuun kuin hulppean huvilan yrityksen virkistyspäivään tai sukujuhlaan – kaikilla mausteilla, palvelujen välittömästä läheisyydestä. Nettisivustoltamme löydät majoitusvaihtoehdon, joka tekee juuri sinun lomastasi täydellisen.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg