Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Naantali, Varsinais-Suomi (10)

Naantalia luonnehditaan yhdeksi Suomen aurinkoisimmista kaupungeista ja merellinen Naantali tarjoaakin upeat puitteen lomanviettoon. Olethan jo varannut lomamökin lomasi ajaksi? Kattavasta lomamökkivalikoimastamme löydät monia viihtyisä...Lue lisää >> majoitusvaihtoehtoja keskellä Naantalin kauneinta luontoa.

Naantalin yksi suosituimmista kohteista on Muumimaailma, jossa riittää ihmeteltävää perheen pienimmille ja vähän isommillekin. Naantalissa tapahtuu pitkin kesää ja muutamia suosittuja tapahtumia ovat muun muassa Naantalin Musiikkijuhlat sekä Unikeonpäivä. Merellinen Naantali tarjoaa monia aurinkoisia aktiviteetteja kesämatkailijalle. Varaa mukava kesäristeily, ja nauti meren tuoksusta ja mukavasta palvelusta höyrylaiva S/S Ukkopekan kyydissä, joka risteilee Naantalin ja Turun välillä.

Naantalissa voit uida, meloa, pelata rantalentopalloa, golfata, kalastaa, veneillä, ratsastaa ja tehdä paljon muuta. Naantalin pittoreski vanhakaupunki sekä tyylikäs vierasvenesatama ovat osa kauneinta Naantalia. Nähtävyyksien ja kaupunkikierroksen jälkeen on mukava viettää hemmotteluhetki suositussa Naantalin Kylpylässä. Majoitustarjonnastamme löydät täydellisen mökin täydelliseen lomanviettoon. Katso kaikki mökit alueelta Varsinais-Suomi

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg