Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Hanko, Uusimaa (4)

Hanko on merenrantakaupunki, ennen kaikkea kesäkaupunki, ja samalla Suomen eteläisin kaupunki. Hanko on kuuluisa silmienkantamattomiin jatkuvista hiekkarannoistaan sekä viehättävistä vanhoista huviloistaan, jotka koristavat rantabulevardia....Lue lisää >> Merellinen Hanko tarjoaa matkailijalle luonnollisesti monia merellisiä aktiviteetteja.

Hangon yksi tunnetuimmista kesätapahtumista on Hangon Regatta, joka on yksi Suomen suurimpia purjehdustapahtumia ja kokoaa vuosittain yhteen satoja venekuntia. Veneily on yksi kaupungin tärkeimmistä matkailuvalteista ja vierasvenesatamassa vierailee kauden aikana tuhansia purjehtijoita ja veneilijöitä. Hangossa voit majoittua viehättäviin merenrantamökkeihimme tai tilaviin asuintaloihin, joista löytyvät kaikki modernin asumisen puitteet.

Hanko on aurinkoinen ja ystävällinen pikkukaupunki, joka toivottaa vieraat tervetulleeksi ainutlaatuisella merellisellä luonnolla, herkullisilla sataman tuntumassa olevilla ruokapaikoilla ja monipuolisilla kesäisillä tapahtumilla. Regatta-purjehduskilpailun lisäksi Hangossa järjestetään muun muassa myös SeaHorse Week, joka on tyylikäs esteratsastuskilpailu, sekä Hanko Sea Kayak Gathering, joka puolestaan on kolme päivää kestävä melonnan suurtapahtuma. Loppukesästä Hangossa vietetään Muinaistulien yötä, sekä syksymmällä juostaan vielä Itämeri maraton upean syysvärityksen saaneessa merimaisemassa. Hanko tarjoaa runsaasti mukavaa ja jännittävää tekemistä jokaisen makuun. Tasokkaasta lomamökkien valikoimastamme löytyy myös jokaisen omaan makuun täydellisesti sopiva majoitusvaihtoehto.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg