Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Ellivuori - Mökit ja loma-asunnot (10)

Yksi Suomen eteläisimmistä laskettelukeskuksista, Ellivuori, sijaitsee Sastamalassa. Nopeasti kehittyvä ja kasvava Ellivuori tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Länsi-Suomen...Lue lisää >> mittavimmasta laskettelukeskuksesta löytyykin rinteitä ja hissejä joka lähtöön.

Aivan kävelyetäisyydellä on paljon erilaisia virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia patikointiin ja pyöräilyyn. Alueen luonto ja reitistöt tarjoavatkin hienoja elämyksiä myös laskettelukauden ulkopuolella. Ellivuoren länsipuolella kohoava Pirunvuori on upeiden maisemiensa vuoksi suosittu retkikohde. Pirunvuorella sijaitseva Kivilinna on mielenkiintoinen käyntikohde, ja matkalla huipulle voi pysähtyä nauttimaan kauniista luonnosta huolletulle laavulle. Golfin ystäville löytyy 36-reikäinen golfkeskus Lakeside Golf. Elliv mökit löydät Nettimökin tarjonnasta!

Ellivuoren lukuisista aktiviteeteista saa eniten irti vuokraamalla mökin matkailukeskuksen välittömästä läheisyydestä. Varaa juuri sinulle sopiva mökkivaihtoehto Nettimökistä!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg