Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Ukkohalla - Mökit ja loma-asunnot (31)

Ukkohalla on Kainuussa, Hyrynsalmella sijaitseva monipuolinen hiihtokeskus noin 90 kilometriä Kajaanista pohjoiseen. Laskettelijoita Ukkohallassa hemmotellaan kaikkiaan neljällätoista rinteellä, joista pisin on...Lue lisää >> jopa 1 400 metriä pitkä. Talvilajien – laskettelun, maastohiihdon ja moottorikelkkailun – ohella alueella on runsaasti mukavaa ja mielenkiintoista tekemistä myös kesäkautena.

Kesällä voit tehdä ratsastusretken maastoon, hioa puttaustaitojasi golfkentällä, kalastaa, veneillä ja tehdä vaellusretkiä. Majoitustarjontamme Ukkohallassa on hyvin monipuolinen, sillä mökkivalikoimastamme löydät muun muassa tasokkaita rivitalohuoneistoja kaikilla mukavuuksilla, aivan aktiviteettien sydämessä, sekä perinteisiä mökkejä järven rannalla soutuveneineen. Kaikki lomamökkimme ovat varustetasoltaan tasokkaita ja todella viihtyisiä.

Ukkohallan yksi erikoisuus on Hallan Saaga, jossa voi perinteisen suomalaisen saunan lisäksi kokeilla saunomista monissa erityyppisissä saunamaailmoissa, kuten karjalaisessa saunassa, luolasaunassa sekä turvesaunassa. Virkistyskeskuksesta löytyy myös pore- ja vesihieronta-allas, lastenallas sekä kylpytynnyrit. Ukkohallassa voi harrastaa myös Wakeboardingia eli vesilautailua Suomen ensimmäisessä Cable Wake Board -keskuksessa. Ukkohallan tarjonnasta löydät myös eriskummallisen suomalaisen version jalkapallosta, nimittäin suopotkupallon, jossa kisataan maailmanmestaruustasolla saakka. Ukkohallassa riittää vauhtia ja menoa lomallaan niitä kaipaaville, mutta se on erinomainen matkailukohde myös rauhalliseen ja rentouttavaan lomanviettoon. Käy katsomassa viihtyisä lomamökkitarjontamme ja valitse juuri sinun lomaasi parhaiten sopiva majoitusvaihtoehto.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg