Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Paljakka - Mökit ja loma-asunnot (4)

Paljakka on Kainuussa, Puolangan kunnassa sijaitseva matkailukeskus, jossa on mahdollisuus mökkeillä laskettelurinteiden ja muiden matkailupalveluiden välittömässä...Lue lisää >> läheisyydessä. Laskuaktiviteettien lisäksi Paljakasta löytyy mökkeilijöille myös paljon muuta tekemistä. Talviaikaan alueen rinteillä on upeat mahdollisuudet lumikenkäilyyn, sillä hyville lumikenkäreiteille pääsee jo suoraan vuokraamon läheisyydestä. Lumikengillä liikuttaessa kohteeksi kannattaa ottaa Paljakan vaaran huippu tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Rakennusjärvellä sijaitseva kota.

Mökin vuokraaminen Paljakasta mahdollistaa monipuolisen loman myös kesällä ja syksyllä. Retkeile alueen 100km pitkällä vaellusreitistöllä, kokeile kalaonnea kalastuspuistossa, koe Louhenjoki kanootin kyydistä tai tyydy ihastelemaan upeita maisemia vaaran huipulta.

Paljakan lukuisista aktiviteeteista saa eniten irti vuokraamalla mökin matkailukeskuksen välittömästä läheisyydestä. Löydä sinulle sopivin majoitus Paljakasta ja valmistaudu elämykselliseen lomaan Kainuun vaaroilla. Varaa juuri sinulle sopiva mökkivaihtoehto Nettimökistä!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg