Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa (13)

Etelä-Pohjanmaalla samannimisen joen molemmin puolin sijaitseva Seinäjoki on monenlaisten kulttuuritapahtumien pääpaikka, ja erityisesti musiikkitapahtumat ovat Seinäjoen matkailuvaltti. Seinäjoen...Lue lisää >> musiikkitapahtumista tunnetuimpia ovat Provinssirock sekä Tangomarkkinat. Lomamökeissämme majoitut mukavasti myös Seinäjoella. Alueen mökkitarjontamme on todella monipuolinen ja viihtyisä.

Kaupungissa järjestettävä Seinäkuun Yö on Seinäjoen kaupungin tarjoama kaupunkikulttuuritapahtuma. Tämä mielenkiintoinen ja monipuolinen tapahtuma viihdyttää niin kaupunkilaisia kuin matkailijoita. Seinäjoki tarjoaa monia ainutlaatuisia tapahtumia läpi kesän. Museoista ja historiasta kiinnostuneille Törnävän museoalue on hyvä tapa tutkia kaupungin historiaa. Arkkitehtuurin ystäviä kiinnostavat varmasti kaupungin monet Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset. Vauhdin ystäville Seinäjoki tarjoaa Seinäjoen Vauhtiajot-tapahtuman, joka on kolmipäiväinen autourheilu- ja musiikkitapahtuma.

Seinäjoella riittää tekemistä ympäri vuoden. Urheilupainotteiseen lomaan kaupunki tarjoaa kattavat urheilu- ja ulkoilupalvelut, ja muun muassa Seinäjoki Areenassa voi pelata eri pallopelejä aina jalkapallosta lentopalloon. Golftaitojaan pääsee taas harjoittelemaan Ruuhikosken golfkentällä. Talvinen Seinäjoki innostaa murtomaahiihtoon, luisteluun sekä retkeilyyn. Seinäjoen nähtävyyksistä muun muassa Alvar Aallon suunnittelema Lakeuden Risti on mielenkiintoinen kohde. Illan tullen, monipuolisen lomapäivän päätteeksi on mukavaa rentoutua tasokkaissa ja viihtyisissä lomamökeissämme. Tutustu majoitustarjontaamme ja löydä paras vaihtoehto juuri sinun lomaasi.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg