Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Lappajärvi, Etelä-Pohjanmaa (9)

Pieni, mutta vireä Lappajärvi sijaitsee Lappajärven länsi- ja pohjoisrannoilla, Etelä-Pohjanmaalla. Lappajärven kunta on nimetty samannimisen järven mukaan, joka historiankirjojen mukaan on syntynyt...Lue lisää >> miljoonia vuosia sitten meteoriitin törmättyä kohtaan, jossa nykyinen järvi sijaitsee. Järvien lisäksi Lappajärveä ympäröivät kallio- sekä suomaisemat. Lomamökkitarjonnastamme löydät täydellisen lomamökin Lappajärven kauniin luonnon keskeltä. Valitse juuri sinun lomaasi sopivin majoitusvaihtoehto – rantamökki, luksushuvila tai piilopirtti. Kaikki lomamökkimme ovat tasokkaasti varusteltuja ja viihtyisiä.

Lappajärven monipuoliset harrastusmahdollisuudet hemmottelevat matkailijaa. Lappajärvi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet luonnossa liikkumiseen, kalastukseen, veneilyyn ja marjastamiseen, eikä golfin, teatterin ja musiikin ystäviä ole unohdettu. Kesä tuo Lappajärvelle tullessaan runsaan määrän mökkikansaa ja pitäjä tarjoaakin erityisesti kesäaikaan monenlaista kokemista ja näkemistä vierailleen. Lappajärvellä voit viihtyä kesäteatterissa, risteillä auringon kultaamassa järvimaisemassa, tutkia Kivitippu-meteoriittikeskuksen nähtävyyksiä ja pysähtyä nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta paikalliseen ravintola Koskikievariin.

Golfaajia Lappajärvellä odottaa 18-reikäinen golfkenttä sekä viihtyisä, golf-henkinen Kraaterikahvila, jossa on mukava jälkikäteen puida pelin tapahtumia höyryävän kahvikupposen äärellä. Lappajärvellä majoitut mukavasti tasokkaissa lomamökeissämme. Valikoimastamme löydät monia erinomaisia majoitusvaihtoehtoja aina tilavista 12 hengen huviloista sympaattisiin kahden hengen rantamökkeihin. Osassa mökeistä on oma ranta, rantasauna ja vene, poreamme tai kylpytynnyri, ja osaan mökeistä ovat myös lemmikit tervetulleita. Tutustu mökkitarjontaamme mukavasti netissä ja valitse juuri sinun lomaasi parhaiten palveleva majoitusvaihtoehto.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg