Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Suomu - Mökit ja loma-asunnot (6)

Kemijärven ylpeys, Suomutunturi, nousee yli 400 metrin korkeuteen ja tarjoaa huikeat näkymät yli ainutlaatuisen Lapin maiseman. Suomutunturi, tuttavallisemmin Suomu, on monipuolinen matkailu- ja...Lue lisää >> laskettelukeskus, joka tarjoaa talvisia riemuja kaikille talvilajien harrastajille ja lumisessa maisemassa viihtyville. Karu, mutta kaunis Lapin maisema hurmaa ympäri vuoden, ja Suomutunturilla riittää tekemistä jokaisena vuodenaikana. Lomasi kruunaavat ylelliset majoitusvaihtoehtomme, joiden joukosta löydät sekä ylellisiä, monen hengen hirsihuviloita kirkasvetisen Kemijoen rannalta, että idyllisiä kelohonkamökkejä laskettelurinteiden välittömästä läheisyydestä.

Suomutunturi on yksi vanhimpia hiihtokeskuksia Lapissa ja tarjoaa tänä päivänä runsaan valikoiman erilaisia talviaktiviteetteja talvilajien harrastajille – aina hiihdosta lasketteluun ja luisteluun sekä moottorikelkkailusta lumikenkäilyyn. Myös koiravaljakko- ja porosafarit ovat hyvin suosittuja. Suomulla voit testata taitojasi 13 eritasoisessa laskettelurinteessä ja maastohiihtolatuakin löytyy kymmeniä kilometrejä.

Suomutunturi herää eloon heti ensilumien peittäessä maan ja on suosittu talvilajikohde, mutta alueella on paljon mukavaa tekemistä myös muina vuodenaikoina. Kemijärven kalaisat joet ja järvet ovat ihanteellinen ympäristö intohimoisille kalamiehille – ehkäpä vielä jonain päivänä se vanha koukkuleukainen hauki tarttuu syöttiin. Kesäinen patikkaretki Lapin erämaassa on vertaansa vailla. Patikkareittien varrella sijaitsevat laavut houkuttelevat nuotiokahville ja tarjoavat tervetulleen tauon pitkillä reiteillä. Lapin monivivahteinen maasto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös maastoratsastukseen ja -pyöräilyyn. Vesielementissä viihtyvät voivat vuokrata kajakin tai kanootin ja heittäytyä vaikkapa huimapäiseen koskenlaskuun. Viihtyisään ja rentouttavaan lomaan kuuluu ehdottomasti viihtyisä majoitus ja sellaisen löydät kattavasta lomamökkivalikoimastamme. Valitse ja varaa juuri sinun lomaasi parhaiten sopiva mökki, huvila tai piilopirtti – ja nauti lomastasi täysin siemauksin!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg