Mikä on Nettimökki?

Nettimökki on palvellut tuhansia mökkivieraita jo 20 vuoden ajan ja olemme vakiinnuttaneet asemamme Suomen suurimpana ja kattavimpana mökkien vuokrauspalveluna.

Nettimökillä on 'Suomalaista palvelua Avainlippu' -merkki, joka on tunnustus Suomessa tuotetusta ja työllistävästä palvelusta. Suomi on tunnetusti mökkikansaa, ja mökkeily on osa suomalaista kulttuuria. Nettimökki on omalta osaltaan osa tätä mökkikulttuuria, tarjoten suomalaisille mökinomistajille ja mökkivieraille helpon ja turvallisen tavan löytää unelmien mökkikohde tai vuokrata oma mökki.

Nettimökissä ilmoittaminen

Kymmenettuhannet mökkivieraat etsivät unelmiensa mökkikohdetta Nettimökin kautta viikoittain. Olitpa sitten yksityinen mökinomistaja tai matkailualan ammattilainen, oman mökin antaminen vuokralle Nettimökin kautta on helppoa! Helppokäyttöinen palvelumme auttaa sinua tavoittamaan potentiaaliset mökkivieraat, ja mahdollistaa turvallisen vuokraustoiminnan aloittamisen. Nettimökissä sinä päätät itse millä ehdoilla, milloin ja kenelle vuokraat mökkiäsi.  

Hallinnoit mökki-ilmoituksiasi, niihin tulleita varauksia sekä yhteydenpitoa mökkivieraidesi kanssa helposti ja kätevästi käyttämällä helppokäyttöisiä työkalujamme. Nettimökin oma Nettimaksu -palvelu varmistaa huolettoman ja sujuvan vuokratapahtuman molemmille osapuolille. Mökkivieras maksaa vuokramaksun turvallisesti verkossa ja saa turvaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Mökinomistaja säästää laskuttamisen vaivan ja voi luottaa vuokramaksujen varmaan saamiseen.

Nettimökistä vuokraaminen

Mökkivieraalle Nettimökki on Suomen suurin ja kattavin mökkien vuokrauspalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mökkejä eri puolilta Suomea. Etsitpä sitten pientä mökkiä rauhallisessa metsämaisemassa tai tilavaa huvilaa järven rannalla, Nettimökin avulla voit löytää unelmiesi vuokramökin helposti ja vaivattomasti.

Riippumatta siitä, millaisen mökin haluat vuokrata - olipa se sijainniltaan, kooltaan tai varustelultaan millainen tahansa - Nettimökki tarjoaa sinulle valtavan valikoiman vaihtoehtoja, joten voit löytää juuri sinulle sopivan unelmiesi vuokramökin.

Nettimökissä voit helposti löytää juuri omiin toiveisiisi perustuvan mökkikohteen helppokäyttöisten hakutoimintojen avulla. Voit hoitaa varauksen alusta loppuun samalla sivustolla ja maksaa vuokramaksun turvallisesti verkossa.

Nettimökki - Suomen suurin mökkivalikoima

Liittymällä mukaan Nettimökkiin, pääset osaksi perinteikkäitä mökkimuistoja ja voit nauttia kotimaisesta mökkikokemuksesta. Etsi unelmiesi mökkikohde tai ilmoita oma mökkisi vuokralle Suomen suurimpaan mökkivalikoimaan. Ilmoittamalla vuokramökkisi Nettimökissä saat helposti valtakunnallisen näkyvyyden mökillesi!

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg