Mikä on Nettimökki?

Nettimökki on Suomen suurin ja kattavin mökkien vuokrauspalvelu, jonka kautta tuhannet mökkivieraat etsivät unelmiensa mökkikohdetta viikoittain. Olitpa sitten yksityinen mökinomistaja tai matkailualan ammattilainen, oman mökin antaminen vuokralle Nettimökin kautta on helppoa! Helppokäyttöinen palvelumme auttaa sinua tavoittamaan potentiaaliset mökkivieraat, ja mahdollistaa turvallisen vuokraustoiminnan aloittamisen. Nettimökissä sinä päätät itse millä ehdoilla, milloin ja kenelle vuokraat mökkiäsi.  

Helppokäyttöisillä työkaluillamme hallinnoit kätevästi mökki-ilmoituksiasi, niihin tulleita varauksia sekä yhteydenpitoa mökkivieraidesi kanssa. Nettimökin oma Nettimaksu -palvelu varmistaa huolettoman ja sujuvan vuokratapahtuman molemmille osapuolille. Mökkivieras maksaa vuokramaksun turvallisesti verkossa ja saa turvaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Mökinomistaja säästää laskuttamisen vaivan ja voi luottaa vuokramaksujen varmaan saamiseen.

Liity mukaan – etsi unelmiesi mökkikohde tai ilmoita oma mökkisi vuokralle Suomen suurimpaan mökkivalikoimaan. Ilmoittamalla vuokramökkisi Nettimökissä saat helposti valtakunnallisen näkyvyyden mökillesi!

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg