Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Hiekkasärkät - Mökit ja loma-asunnot (338)

Kalajoki on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista – eikä syyttä! Kalajoen Hiekkasärkät tarjoaa upeat puitteet monille liikunnallisille aktiviteeteille. Pitkä ranta mahdollistaa muun...Lue lisää >> muassa rantalentopallon, beach futiksen ja muiden rantapelien pelaamisen. Merellä puolestaan on mahdollisuus nauttia uinnista, veneilystä, melonnasta ja kalastuksesta. Suomen oloissa poikkeuksellisen pitkä hiekkaranta on loistava kohde myös valokuvaukseeen ja retkeilyyn.

Vaikka Hiekkasärkät näyttääkin parhaimmat puolensa kesäaikaan, löytyy Kalajoelta paljon ihmeteltävää myös talvella. Hiekkasärkkien läheisyydessä sijaitsevat laajat latuverkostot sopivat hiihtoon ja talvikauden ulkopuolella lenkkeilyyn. Kokeile piristävää talviuintia tai laskettele Kalajoen kupeessa sijaitsevassa Louekeskuksessa.

Nettimökin tarjonnasta löydät upean valikoiman lomamökkejä aina golfkentän läheisyydessä olevasta modernista, rantasaunalla varustetusta huvilasta, pieneen punaiseen tupaan monipuolisten kalastus- ja retkeilymaastojen kupeessa!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg