Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa (31)

Etelä-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva Ähtäri on tunnettu muun muassa eläinpuistostaan. Tässä Suomen vanhimmassa luonnonmukaisessa eläinpuistossa voit nähdä yli 60 eri eläinlajia, joista...Lue lisää >> tunnetuimpia ovat Ähtärin karhut. Ähtärissä riittää tekemistä ihan jokaiselle vauvasta vaariin.

Alueen lomamökkitarjontamme kattaa kaikkea pienistä lemmikkiystävällisistä rantamökeistä tilaviin mökkeihin omalla laiturilla ja rantasaunalla, jossa isompikin ryhmä mahtuu viettämään kalastusviikonloppua tai yrityksen kesäjuhlaa. Eläinpuiston lisäksi Ähtärissä on Flowpark-seikkailupuisto, jossa pääsee tasapainoilemaan erilaisilla temppuradoilla. Ähtäri tarjoaa mahdollisuuden myös golfaukseen, kalastukseen ja vaellukseen. Alueelta löytyy myös poropuisto sekä kylpylä. Mukavaa ja mielenkiintoista tekemistä on myös suosittu Geokätköily.

Talviseen liikuntaan Ähtäristä löytyy esimerkiksi noin 150 kilometriä pitkä latuverkosto. Ähtärin keskustassa sijaitseva Mustikkavuori on monipuolinen liikuntakeskus, jossa voi harrastaa esimerkiksi jäälajeja, pesäpalloa ja frisbeegolfia. Ähtäri on monipuolinen lomakaupunki, jossa viihtyy koko perhe. Majoitustarjonnastamme löydät lomamökkejä niin lapsiperheille kuin kaveriporukoille, sekä erikokoisille ryhmille moniin eri tarkoituksiin. Tutustu tasokkaaseen mökkivalikoimaamme jo tänään!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg