Luettu (7565)

Majoitus juhannukseksi

majoitus-juhannukseksi-10-1

Vietä juhannus luonnon helmassa mökillä! Meiltä löydät vapaat mökit ympäri Suomen. Koe yötön yö pohjoisessa tai ihastele juhannussalkoja rannikolla. Lämmitä sauna parhaan juhannuskokemuksen varmistamiseksi. Jos haluat mökin juhannukseksi tietyltä alueelta, muokkaa hakuehtoja mieltymystesi mukaisesti ja varaa juuri sinulle ja seurueellesi sopiva majoitus juhannukseksi!

Juhannusmökit kannattaa varata ajoissa, sillä suosituimmat kohteet varataan jo hyvissä ajoin. Pohjois-Suomen kohteista erityisesti Rukan ja Levin mökit houkuttelevat myös keskikesällä juhlimaan, mutta unohtumattoman loman voi kokea toki etelämpänäkin esimerkiksi Kalajoen hiekkasärkillä tai Porin Yyterin rannoilla. Mikset yhdistäisi mökkilomaasi myös vierailua jossain Suomen kesäkohteista kuten PowerParkissa tai vaikka Ähtärin eläinpuistossa Etelä-Pohjanmaalla.

Juhannusaatto koittaa perjantaina 23.6. jolloin grilli kannattaa lämmittää jo aamusta lähtien. Varaus kannattaakin sopia alkamaan ennen tätä ja halutessasi voit jatkaa juhannukselta suoraan kesälomalle pidentäen mökkivaraustasi vaikka koko kesäksi. Lämmitä sauna, tunnelmoi Suomen kesää ja nauti koko muun mökkikansan tavoin!

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg