Luettu (973)

Miksi arvosteluiden jättäminen kannattaa

miksi-arvosteluiden-jaettaeminen-kannattaa-15-1

Nettimökin perusideana on mahdollistaa mökkikokemus jokaiselle, vaikkei omaa mökkiä omistaisikaan. Jotta oikean kohteen löytyminen olisi mahdollisimman helppoa kaikille, auttaa arvostelujen näkyminen päätöksenteossa mökkivalintaa tehtäessä.

Vaikuta kohteen tähtiluokitukseen


Arvostelut muodostavat kohteen tähtiluokituksen, joten ne ovat ensisijainen tieto muille käyttäjille mökin tasosta ja vuokrauskokemuksen onnistumisesta. Ne ovat erinomainen tapa kertoa tyytyväisyydestäsi niin mökin sijaintiin kuin varusteluunkin, joita muut käyttäjät voivat käyttää perustana lopulliselle mökkivalinnalleen. Arvostelut myös auttavat hahmottamaan kohteesta seikkoja, jotka eivät välttämättä käy ilmi kohteen esittelytekstistä tai kuvista.

Kerro kokemuksestasi ääneen


Arvostelut ovat myös yksi kanava välittää mökinomistajalle tietoa vuokrauskokemuksestasi, jotta hän voi tarvittaessa tehdä muutoksia niin ilmoitukseensa kuin esimerkiksi kohteensa varusteluun. Kiitokset kannattaa aina kirjoittaa esiin muidenkin nähtäville, jotta positiivinen kokemus välittyy niin mökinomistajalle kuin tulevillekin mökkivieraille. Toki viestiä voi laittaa sivujemme kautta myös henkilökohtaisesti, jos haluaa antaa palautetta laajemmin.

Toivomme, että kaikki käyttäjämme saavat kauttamme onnistuneen mökkikokemuksen ja kertovat siitä muillekin!

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg