Luettu (188)

Näin luot timanttisen mökki-ilmoituksen!

naein-luot-timanttisen-moekki-ilmoituksen-17-1

Onnistunut mökki-ilmoitus houkuttelee mökkivieraat lopettamaan kohteen etsinnän ja varaamaan mökkisi nopeammin. Vinkkiemme avulla luot mökki-ilmoituksen joka varmasti puhuttelee ja saa vuokraajat innostumaan!


Mökin ilmoittaminen Nettimökissä ei ole pelkästään helppoa, vaan myös tuottoisaa! Viikoittain sivustollamme vierailee parhaimmillaan jopa 100 000 mökkivierasta, joille juuri sinun mökkisi voi olla sopiva! Mökki-ilmoituksen laatimiseen kannattaa siis panostaa. Näin voit varmistua, että juuri sinun mökkiäsi etsivä mökkivieras myös löytää ilmoituksesi.  

Millainen on hyvä mökki-ilmoitus?


Hyvä esittelyteksti herättää kiinnostuksen, mutta on myös informatiivinen. Mitä enemmän kerrot mökistä, sen varustuksesta ja hyvistä puolista, sen parempi. Hyvin tehty ilmoitus myös vähentää turhia kyselyitä, esimerkiksi jos lemmikit eivät ole mökissäsi sallittuja on siitä hyvä mainita jo esittelytekstissä.

Koska olet jättämässä vuokrailmoitusta, on varmasti tavoitteenasi myös saada mahdollisimman paljon varauksia. Pelkästään upea mökki ei itsessään takaa vielä yhtäkään varausta, vaan myös ilmoituksen on oltava kunnossa. Jos ilmoituksessasi ei ole kuin yleiskuva ja lauseen verran tekstiä, on todennäköistä, että mökkisi ei vähintäänkään tavoita koko potentiaalista asiakaskuntaansa.
 

Käytä houkuttelevia kuvia


Kuvat kertovat mökin varustelusta ja tunnelmasta enemmän kuin parhainkaan teksti. Kuva on myös ensimmäinen asia, johon mökkivieraat kiinnittävät huomionsa mökkihakua tehdessään. Laadukkaisiin, mökkiä kattavasti esitteleviin kuviin kannattaa siis panostaa ja siten varmistaa huippunäkyvyys!

Hinnoittele oikein

 
Myös oikeanlaisen hintatason miettimiseen kannattaa käyttää aikaa. Voit tehdä mökkihaun samalla alueella sijaitsevista mökeistä, jotka ovat varustelutasoltaan vastaavia. Saat suuntaa-antavaa hintatasoa. 

Kokeile mikä toimii ja päivitä ilmoitustasi!


Nettimökissä seuraat mökki-ilmoituksesi tavoittavuutta helposti mökin omistajan työpöydän ilmoitustietosivulta. Ilmoitustietosivulla näkyvät vuokraustilastojen lisäksi tilastoja siitä, kuinka usein ilmoitustasi on katseltu, montako kertaa se on ollut hakutuloksissa esillä ja montako kertaa puhelinnumerosi on näytetty.

Jos et meinaa saada vuokrauksia, kannattaa vilkaista ilmoitustietosivun tilastoja. Jos ilmoituksesi esiintyy hakutuloksissa paljon, mutta kerää suhteessa vähän katselukertoja, niin todennäköisesti ilmoituksesi ensivaikutelma ei ole riittävän houkutteleva. Voit kokeilla vaihtaa mökin esittelykuvaa toiseen ja päivittää hakutuloksissa näkyvää lyhyttä kuvaustekstiä.

Jos sen sijaan ilmoitustasi katsotaan paljon, mutta varataan suhteessa vähän, on todennäköisesti esittelytekstissä hiomisen varaa. Hakutuloksissa mökki antaa hyvän ensivaikutelman, mutta asiakkaan vuokrauspäätös jää kuitenkin tekemättä.

Jos vuokraat mökkiäsi vuoden ympäri, on ilmoitusta hyvä päivittää myös sesonkien mukaisesti.

Kuuntele mökkivieraitasi


Mökkivieraiden lomanvietosta voi kerätä vinkkejä mökkivuokraukseen muutenkin kuin pelkästään korjauskohtien tai kehityskohteiden muodossa. Jos mökkivieraasi ovat ihastuneet mökkisi lähellä olevaan luontopolkuun, herättää se kiinnostusta varmasti muissakin mökkiä etsivissä asiakkaissa. Palaavatko samat vuokralaiset vuodesta toiseen mökillesi erityisen hyvien kalavesien perässä? Tai onko mökkirantasi täydellinen hiekkapohja kerännyt kiitosta lapsiperheiden suusta?

Kysymällä, pyytämällä ja keräämällä palautetta opit myös itse lisää mökistäsi, nimenomaan vuokraajan näkökulmasta. Tältä pohjalta voit parannella ja tarkentaa omaa mökki-ilmoitustasi entistä laadukkaammaksi.

    -Korpihiihto: ”Rauhallinen kohde, josta hiihtoladut lähtevät takapihalta”

    -Vaivattomuus: ”Kaikki tarvittavat palvelut lähietäisyydellä, helppo täydentää ostoksia myös loman aikana”

    -Lapsikohde: ”Mökissä hyvin tilaa ja pihan ranta loivasti syvenevä -> täydellinen lapsiperheen lomailuun”

    -Luksus: ”Kaikki mukavuudet ja poreallas kruunasi mökkiloman”

    -Kalakaveri: ”Antoisat kalavedet ja pihapiirin kesäkeittiössä oli mukava valmistaa saalis ruoaksi”

 
Huolehtimalla jokaisen mökkivieraasi ensiluokkaisesta mökkikokemuksesta varmistat kohteellesi positiivisia arvosteluja, jotka nostavat kohteesi houkuttelevuutta Nettimökin hauissa.  

Ota ainakin nämä vinkit käyttöön!


1. Panosta ensivaikutelmaan: Pyri tiivistämään mökkisi vetovoima lyhyesti nimeen, esittelykuvaan ja hakutuloksissa näkyvään lyhytkuvaukseen.

2. Lisää ilmoitukseen laadukkaita kuvia ja muista pohjapiirros.

3. Täytä huolellisesti kaikki oleelliset perustiedot mökistä ja sen varustuksesta. Huolehdi ohjeiden ja varauskalenterisi ajantasaisuudesta ja tarkista että yhteystietosi ovat oikein. Lisää tarvittaessa ”paras aika tavoitella”

4. Mieti lisänäkyvyyden hankkimista Nettimökin nostotuotteilla.

5. Pidä ilmoituksesi ajan tasalla. Reagoi saatuun palautteeseen, ja korosta asiakkaidesi esiintuomia parhaita puolia.  

Näitä ohjeita seuraamalla herätät kiinnostuksen mökkiäsi kohtaan takuuvarmasti!

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg