Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Erämökit ja laavut (153)

Erämökissä pääsee nauttimaan kauniista luonnosta suoraan oman mökin pihamaalla! Luonnonläheisen sijainnin ansiosta erämökissä majoittuminen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet metsästykselle, kalastukselle, hiihtämiselle, vaellukselle,...Lue lisää >> melonnalle, marjastukselle ja lukuisille muille erämaassa tapahtuville aktiviteeteille.

Eniten erämökkejä löytyy Pohjois-Lapin suurten erämaiden lähettyviltä, mutta vaatimattomasti varusteltuja mökkejä on tarjolla myös eteläisemmän Suomen luonnontilaisilla alueilla.

Ennen matkan alkua kannattaa tutustua mökin varustelutasoon ja suunnitella mukaan otettavat tarvikkeet huolellisesti. Matkatavaroita pakatessa kannattaa huomioida, että kaikissa erämökeissä ei välttämättä ole sähköä tai juoksevaa vettä, mikä puolestaan vaikuttaa ennen kaikkea ruoan valmistukseen ja peseytymiseen. Mukaan matkalle kannattaa ottaa esimerkiksi taskulamppu, tulitikkuja, kynttilöitä, wc-paperia ja tarvittaessa myös riittävästi juomavettä.

Vaikka erämökit ovatkin usein vaatimattomasti varusteltuja kohteita, juuri se takaa rauhoittavan, kiireettömän ja mieleenpainuvan loman keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Erämökkimajoituksessa saa kokea mökkeilyä aidoimmillaan!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg