Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Pertunmaa, Etelä-Savo (5)

Pertunmaalla yhdistyvät henkeäsalpaavan kaunis luonto sekä menneen ajan havina. Hämeen- ja Savon rajalla sijaitsevan Pertunmaan käyntikorttina toimivat kalarikkaat vedet ja puhdas luonto. Se on siis toisin sanoen kalastajan ja samoilijan...Lue lisää >> unelmakohde. Pertunmaa tarjoaa upeat puitteet mökkeilyyn ja alueen viihtyisissä lomamökeissämme asut mukavasti ainutlaatuisessa eteläsavolaisessa järvimaisemassa.

Pertunmaan nähtävyyksistä ehdottomasti tutustumisen arvoisia ovat Pertunmaan kirkko, jonka rakennushistoriaan kuuluu olennaisena osana myös arkkitehti Alvar Aalto, sekä Vanha-Rantalan talomuseo, joka on alueen yksi tunnetuimpia nähtävyyksiä. Paikallista osaamista puolestaan löytyy kirkonkylällä olevasta käsityöputiikista, josta voi ostaa käsityöläisten valmistamia tuotteita tuliaisiksi. Tarina kertoo, että paikkakunta on saanut nimensä yksin koko kylää hallinneen Perttu-nimisen miehen mukaan, mikä on mielenkiintoinen yksityiskohta Pertunmaan historiassa.

Luonnossa viihtyvälle Pertunmaa on täydellinen kohde. Runsaat marjastus- ja sienestysmaastot, kalaisat vedet sekä täydellinen luonnonrauha auttavat lataamaan akkuja arjen kiireeseen, ja luovat erinomaiset puitteet niin rentouttavaan perhelomaan kuin romanttiseen viikonloppuunkin. Majoitusvaihtoehtomme Pertunmaalla löydät mukavasti netistä. Valitse juuri sinun lomatoiveisiisi parhaiten sopiva mökki – ylellinen huvilamajoitus kaikkine mausteineen, pieni piilopirtti metsän siimeksessä tai ihastuttava järvenrantatalo omalla veneellä ja rantasaunalla. Sivustoltamme löydät myös mökkikohtaiset paikkakunnan palvelut etäisyyksineen, ja voit valita mökin sijainnin esimerkiksi läheltä golfkenttää, ratsastustallia tai laskettelukeskusta. Lämpimästi tervetuloa viihtymään hyvin varusteltuihin ja kodikkaisiin lomamökkeihimme. Katso kaikki mökit alueelta Etelä-Savo

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg