Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Punkaharju, Etelä-Savo (10)

Jääkauden aikana muodostunut kapea, seitsemän kilometriä pitkä Punkaharju sijaitsee keskellä Saimaan kirkkaita vesistöjä, noin 350 kilometrin päässä Helsingistä ja 122 kilometrin päässä Lappeenrannasta. Nykyisin Savonlinnan kaupunkiin...Lue lisää >> kuuluva luonnonkaunis Punkaharju on ollut kansainvälisesti tunnettu matkailukohde jo yli kahdensadan vuoden ajan. Venäjän tsaari Nikolai I määräsi Punkaharjun alueen suojeltavaksi jo vuonna 1843, ja Suomen kansallismaisemien kermaan kuuluva Punkaharju on säilynyt samanlaisena aina näihin päiviin asti.

Punkaharjun nähtävyyksiä ovat muutkin kuin sykähdyttävät harju- ja järvimaisemat. Suomen Metsämuseo Lusto on valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo. Museo näyttelyineen sijaitsee aivan Punkaharjun kauniin harjualueen kainalossa. Punkaharjun Kotieläinpiha Hepokatti ja vesi- ja puuhapuisto Kesämaa ovat erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Taiteen ystävien ei kannata ohittaa Johanna Oraksen Taidekartanoa, jonka kesänäyttelyihin voi tutustua maksutta. Taidekartanon ateljeessa pääsee seuraamaan taiteilijaa työssään. Punkaharjun majoitusvaihtoehdoista löydät takuulla mieluisan mökin tai loma-asunnon, joka mahdollistaa sekä vierailun Punkaharjun nähtävyyksissä, illastamisen alueen ravintoloissa, että helpot päiväretket suomalaisen kansallismaiseman sydämeen.

Jos unelmien matkakohteesi on Punkaharju, majoitus joka tarpeeseen löytyy Nettimökistä. Jos matkustat perheen kanssa, on tilava huvila tai hyvin varusteltu loma-asunto ranta- tai harjumaisemilla juuri oikea valinta. Yksin matkaileville sopii vähän pienempikin vuokramökki Saimaan rannalta. Vuokramökin laiturilta voi pulahtaa uimaan virkistävään veteen tai lähteä melonta- tai veneretkelle Suomen suurimmalle järvelle. Vuokraa mökki Punkaharjun palvelujen, ravintoloiden ja retkeilyreittien läheltä ja valmistaudu elämykselliseen lomaan suomalaisessa kansallismaisemassa.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg