Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Kajaani, Kainuu (6)

Kirkkaat järvet, tummanpuhuvat suot, raikkaat kangasmetsät ja kirjavat kalliot hallitsevat luonnonkaunista Kajaania. Kajaani ympäristöineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet mökkikansalle monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen. Kajaanista...Lue lisää >> löydät hienon valikoiman hyvin varusteltuja lomamökkejämme – niin perheille kuin yrityksen virkistystapahtumaakin varten.

Kajaani sijaitsee Kajaaninjoen varrella, keskellä kauneinta Kainuuta. Vaihtelevat luonnonmaisemat tarjoavat loistavat mahdollisuudet patikointiin, marjastamiseen, retkeilyyn, maastopyöräilyyn sekä kalastamiseen. Yksi suosittu paikka harrastuskalastukseen on historiallisten Kajaanin linnanraunioiden ympäröimä Linnanvirran kalastusalue, joka sijaitsee mukavasti keskellä kaupunkia. Veneilyn ja kalastamisen lisäksi tarjolla on useita erilaisia vesistöristeilyjä, joista ehdottomasti kokemisen arvoinen on erityinen sisävesihöyrylaivaristeily, joka vie ajatukset kauas ajassa taaksepäin hurmaavaan höyrylaivojen aikakauteen. Maakravuille Kajaanista löytyy muun muassa 9-reikäinen golfkenttä.

Kajaanissa on helppo viihtyä ympäri vuoden. Henkeäsalpaavan kaunis luonto tarjoaa runsaasti tekemistä ja kokemista niin kesällä kuin talvellakin, ja kaupungin kulttuuritarjonta hemmottelee matkailijaa aina laadukkaista teatteriesityksistä koko perheen musiikki- ja tanssitapahtumiin. Muutamia tutustumisen arvoisia tapahtumia alueella ovat muun muassa Kajaani Dance Festival ja Kajaanin Runoviikko, jotka ilahduttavat kaikkia kulttuurista kiinnostuneita vierailijoita. Kulttuurin ja historian ystäville tiedoksi, että sekä kansallisrunoilijallamme Eino Leinolla että presidentti Urho Kekkosella on kaupunkiin vahvat siteet. Kajaani tarjoaa luonnollisesti monia nähtävyyksiä ja palveluja vierailleen. Kaupungista löytyy runsaasti liikkeitä ja putiikkeja shoppailuun, monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita – historiallisia nähtävyyksiä unohtamatta. Näistä nähtävyyksistä Kajaanin linnanrauniot, Kajaanin kirkot, useat erilaiset museot sekä Raatihuone ovat erinomaisia valintoja päiväretken kohteeksi.

Kajaanilaiset ovat ystävällistä kansaa ja toivottavat matkailijan tervetulleeksi monin tavoin. Paikkakuntalaisten mukaan Kajaanista saa muun muassa Suomen parasta ruisleipää, jota kannattaa ostaa kotiin viemisiksi. Viihtyisät lomamökkimme sijaitsevat Kajaanin upean luonnon sydämessä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Monet mökeistämme sijaitsevat järven rannalla rantasaunoineen, ja useat mökkimme toivottavat myös lemmikkisi tervetulleeksi. Miltä kuulostaisi viihtyisä talviasuttava hirsimökki maaseudun rauhassa, lammen rannalla, vain kivenheiton päässä Kajaanin monipuolisista palveluista? Varaa juuri sinun lomaasi parhaiten sopiva mökki mukavasti ja helposti netistä jo tänään ja nauti lomastasi!

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg