Lisävalinnat

Pikavaraus
Nettimaksu
Arvostelut
makuuhuonetta
Vesistön tyyppi
Ranta
Keittiön varusteet
Sauna
Ominaisuudet
Esteettömyys

Vuokramökit Kokkola, Keski-Pohjanmaa (8)

Kokkola on viehättävä, vanha merenrantakaupunki Pohjanlahden rannikolla, Keski-Pohjanmaalla. Sen kaupunkikuvaa hallitsevat sekä vanhat historialliset rakennukset ja satama että luonnonkauniit dyynihietikot ja laajat suomaisemat. Kokkolassa...Lue lisää >> majoitut viihtyisästi tasokkaisiin lomamökkeihimme. Valikoimastamme löydät sekä perinteisiä hirsimökkejä järvenrannalla että kodikkaita loma-asuntoja kaikilla mukavuuksilla, palveluiden läheisyydessä.

Kokkolassa todellista ulkoilmaihmistä hemmotellaan monilla merentuoksuisilla aktiviteeteilla, hengästyttävän kauniilla luonnonpuistoilla sekä monipuolisella eläimistöllä. Lintuharrastajille alueelta löytyy useita lintutorneja, retkeilijöitä odottaa yli sata kilometriä luontopolkuja monipuolisine taukopaikkoineen ja veden äärellä viihtyville tarjolla on kalastuksen lisäksi veneilyä, melontaa ja saaristoreittejä – puhumattakaan viihtyisistä uimahetkistä dyynihiekkarannoilla. Yksi ehdottomasti tutustumisen arvoinen saaristokohde on Tankarin majakkasaari majakkoineen ja kalastajakylineen. Kokkolaan on helppo tulla vaikka omalla veneellä ja parkkeerata purtensa yhteen monista tasokkaista ja monipuolisesti palvelevista vierasvenesatamista.

Kaupungin rikas historia ja monipuolinen kulttuuritarjonta tuovat mukavaa vastapainoa ulkoilmassa tapahtuville aktiviteeteille. Neristan on Kokkolan vanha kaupunginosa, jossa historian havinasta nauttiva viettää helposti kokonaisen päivän 1600-luvulta peräisin olevia puutaloja ihastellen. Pedagogio puolestaan on Suomen ainoa tähän päivään asti säilynyt koulurakennus 1600-luvulta, ja Kaarlelan kirkon juuret juontavat jo 1400-luvulle saakka. Erityisesti lapsille ja lapsenmielisille tarjolla on niin uintikeskuksia kuin eläinpuistojakin. Museoissa viihtyville esimerkiksi Kokkolan luonnontieteellinen museo, Kieppi, on erinomainen päiväretkikohde. Mielenkiintoinen pala historiaa on Kokkolan kaupungin nimi, joka tarinan mukaan juontaa Kokkolahdesta, jonka rantakivillä kokkojen eli merikotkien kerrotaan istuskelleen.

Kokkolassa tapahtuu ympäri vuoden ja matkailijoita hemmotellaan hyvän ruoan ja ostosmahdollisuuksien lisäksi erilaisilla tapahtumilla, joista kesäkauden päättäjäiset, Venetsialaiset on yksi suurimmista. Musiikin ystäviä hemmotellaan sekä Kirkkomusiikkijuhlilla että viikon mittaisella Kokkolan Talviharmonikka-tapahtumalla. Kokkolassa on myös kattava teatteritarjonta teatterifestivaaleineen. Vietitpä lomasi talvella tai kesällä, on Kokkola idyllinen ja hurmaava matkakohde monipuoliseen harrastamiseen ja kulttuurinjanoon. Kokkolan alueen lomamökkitarjontamme on todella monipuolinen ja tasokas. Valitse mökki lomasi tarkoituksen mukaan. Haluatko kalastella ja soudella kaikessa rauhassa ainoastaan luonnonäänet seuranasi? Aiotko viettää hyvin ansaitun viikonloppuloman kaupungin palvelujen äärellä ja nauttia mukavasta asumisesta kaikilla mausteilla? Lomamökkivalikoimastamme löydät täydellisen majoitusvaihtoehdon, joka sopii parhaiten juuri sinun lomasuunnitelmiisi.

Uusimmat ilmoitukset

Artikkelit

//www.nettimokki.com/build/images/loader.svg //www.nettimokki.com/build/images/loader.svg